Ko najbolje placa??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VLADA MIRKO ALFA
    CBC Član
    • 02.05.2008
    • 99
    • beograd bolec

ja sam izasao iz te bede pre skoro cetri godine tada su im plate bile 30 do 35 hiljada na solo kamionima uz tesku fizikaliu a na sleperima do 45 hiljada mislim da se to do danas nije promenilo ja sam u kokakoli radio za privatnog prevoznika no to nista nije menjalo stvar cak je bilo i gore dobijas po 10 istovarnih mesta a tovaris po 13 paleta i sve na ruke , a uz to roba ti nije slozena hronoloski nego bazas po kamionu kao manijak a ispod cerade + 50 . U Delti je bila skroz druga situacija iz krainosti u krainost tu sam istovarao robu iz hladnjace na -35 to je temperatura u hldnjaci koju sam vozio a napolju +35 sta reci cista reuma

Comment

• MandariX
      CBC Član
      • 22.01.2008
      • 63
      • Beograd-Vozdovac

Verovatno si pricao samnom za Nelt.To je da poludis.Od jutra do sutra.Uostalom,lepo kaze covek,bezati od dostave sto dalje.Ja trazim posao na sleperu,ali mi ne ide najbolje.Sve kvazi-vozaci dobijaju prednost.
      Duh koji vozi........

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

Pa ako si ti bio u Indjiji u Rodicu na istovaru negde oko aprila maja onda si to ti bio.

Sta da ti kazem ko zna koliko ces se usreciti sa sleperom i to je patnja ali lova je valjda veca.

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
          CBC Član
          • 02.05.2008
          • 99
          • beograd bolec

na sleperu lova nije mnogo veca sto se tice trnsporta unutar zemlje ali je bar donekle lakse tvoja je obaveza kamion dizanje cerade na njemu prilikom istovara i nista vise a rucni istova ni pod tackom razno

Comment

• MandariX
            CBC Član
            • 22.01.2008
            • 63
            • Beograd-Vozdovac

nisam.To je bio kolega Vlada,i on je takodje dao otkaz
            Duh koji vozi........

Comment

• dintel011
              CBC Senator XXL
              • 12.03.2005
              • 348
              • Beograd, Vidikovac

A gde trazite poslove, oglasi,net,preporuka...

Comment

• GrofDracula
                CBC Član
                • 19.08.2008
                • 23
                • Ivanić, Bjelovar

evo citam kako vam je tesko i mogu samo potvrditi. neko je rekao 250€ plus jos put neznam koliko to ispada u prosjeku al pretpostavljam ajmo reci ne vise od 50 000 dinara il se varam.
                bivsi kolega s kojim sam radio, vozac slepera i autobusa imao je placu na sleperu (cisterni) oko 3 000 € i ja sam ostao paf, al opet kad gledam takav covjek nema nikakvu obiteljsku idilu. uglavnom kod nas se place na sleperima krecu cca od 1000 do 2000 € vise manje, dostatno za zivjet u hr, al dostava coca cole i slicno po 500 € isto vise manje sto je vec tesko prezivljavanje.

recimo "pevec" koliko sam cuo ima dosta slabasne place za svoju spediciju od preko 500 slepera a sto jos kipera i gradjevinskih kamiona. tak to je obican covjek uvijek na**** kako god okrene

sretno u trazenju posla

Comment

• Milorad90
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2007
                  • 975
                  • Beograd

Nego nesto sam video pevec kod panceva,jer to neki hipermarket,nesto vase?

Cujem da Pevec prelazi na Balkan malo da radi,jer konkurencija mu je jaka u Evropi.

Koliku su to slabasne plate?Makar ima nove kamione na svu muku.

E da bio sam u Milspedu juce,ne nadano.Ovo mi je drugi put da sam tamo bio,i ja se svaki put odusevim kako je sve lepo sredjeno,sve uredno,kamioni lepo parkirani,uvek cisti,jos nijedan nisam video prljav,bas su mi onako firma za primer.E sad plate kakve su,ture?

Comment

• GrofDracula
                    CBC Član
                    • 19.08.2008
                    • 23
                    • Ivanić, Bjelovar

ma da hiper, para ko pljeve. cuo sam da ga drzi onaj bugar sto je najjaci u spediciji, zaboravih kako se zove. place su oko 700€ cca, neko ima vise a neko manje, ja znam ove sta su isli bez "veza" raditi, a ovi sa špagom imaju placu da boli glava, korupcija, hehe
                    vjeruj nece on prestat tak brzo raditi, cuo sam i ja da ide na balkan, valjda vise para ili sta premda ih ima puna njemacka

Comment

• komarac
                      CBC Član
                      • 15.09.2005
                      • 62
                      • Istocna Hrvatska

Vlasnici Peveca su Zdravko i Višnja Pevec iz Bjelovara, posao su pokrenuli 1990god. kada su otvorili malu trgovinu u garaži u svojoj kući, a sada imaju 14 prodajnih centara ukupne površine 450.000m2, hotel i prijevozničku firmu sa 500 novih kamiona, što se tiče plaća trgovac u pevecu u HR ima 500EUR
                      što je u tom poslu 50% više nego kod konkurencije, za vozače neznam ali mislim da je isto korektan i još nešto svi kamioni imaju GPS i u svakom gradu točno određene pumpe na kojima moraju točiti gorivo.

Comment

• GrofDracula
                        CBC Član
                        • 19.08.2008
                        • 23
                        • Ivanić, Bjelovar

Originally posted by komarac
                        Vlasnici Peveca su Zdravko i Višnja Pevec iz Bjelovara, posao su pokrenuli 1990god. kada su otvorili malu trgovinu u garaži u svojoj kući, a sada imaju 14 prodajnih centara ukupne površine 450.000m2, hotel i prijevozničku firmu sa 500 novih kamiona, što se tiče plaća trgovac u pevecu u HR ima 500EUR
                        što je u tom poslu 50% više nego kod konkurencije, za vozače neznam ali mislim da je isto korektan i još nešto svi kamioni imaju GPS i u svakom gradu točno određene pumpe na kojima moraju točiti gorivo.
                        500 € je ok za trgovca, no kako sam i sam svjedok i kako sam radio projektnu dokumentaciju za centar u kutini prosle godine znam kako im je islo. nekad nije sve bajno kako izgleda. ne kazem da je opet lose neznam kako al ima puno primitivnih poslovođa koji su placeni da se izivljavaju na radnicima. primjer u kutini u centru konobarica nije stigla pospremiti stol u uglu jer je imalu narudzbe a on ju pred svima posalje u pi**u materinu glupu da kako radi to glupaca jedna. ja sam matere mi htio ga zalijepiti u pod i jos takvih. zdravko ko zdravko je dobar, nekad je radio kao trgovac u zeljezariji, moj stari kupovao okove kod njega sad je obrnuto.
                        sve u svemu nije crno

jbg i čazmatrans bio nekad među najjacima pa vidi na sto je sad spao.

cesto vidjam kamione od srboexporta po nasem autobanu, kakvi su oni

Comment

• Milorad90
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2007
                          • 975
                          • Beograd

Jos nisam cuo lepo o Srboexportu,imaju dosta kamiona,ali izgleda da tamo idu vozaci da se celice,to jest uce.

I ovde na forumu sam cuo da nisu sjajni i da ih treba izbegavati,a i na jos par mesta.

Inace sve novije kamione imaju,uglavnom starije actrose,koji izgledaju kao oni od willi betza,mozda su ih od njih kupili,deluju onako izmuceno kamioni ,naravno imaju i actrose mp2,vidjao sam par,ima ih dosta,stalno se moze videti neki na autoputu Srboexport.

Kod nas najbolja vozila ja mislim da ima Milsped,vecinom su Actrosi mp2 1844,1846...Imaju i dosta Atega sa tandemkama.

Mada i Eurocargo ima dosta dobra vozila,sve Volvoi

Imaju i ovi iz Subotice ne mogu da se setim naziva firme....stalno su na omv kod mene.Ado ti verovatno znas,koji su,imaju mnogo kamiona?

Comment

• Transporter
                            CBC Senator XXL
                            • 12.03.2006
                            • 568
                            • Avala BGD

Nik Trans ?

Comment

• Milorad90
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2007
                              • 975
                              • Beograd

Bravo.Nisam mogao da se setim.

Comment

• wladimir
                                CBC Početnik
                                • 11.09.2008
                                • 2
                                • Obrenovac

Originally posted by Milorad90
                                Jos nisam cuo lepo o Srboexportu,imaju dosta kamiona,ali izgleda da tamo idu vozaci da se celice,to jest uce.

I ovde na forumu sam cuo da nisu sjajni i da ih treba izbegavati,a i na jos par mesta.

Inace sve novije kamione imaju,uglavnom starije actrose,koji izgledaju kao oni od willi betza,mozda su ih od njih kupili,deluju onako izmuceno kamioni ,naravno imaju i actrose mp2,vidjao sam par,ima ih dosta,stalno se moze videti neki na autoputu Srboexport.
                                Sto se tice Srboexporta plate se krecu 200 e + 5 centi po kilometru u domacem saobracaju,6 centi ako vozis za Crnu goru,verovatno je i 6 centi za Bosnu i Hrvatsku.A 10 centi je ako vozis za inostranstvo.Pre su placali po procentu od ture (za domaci saobracaj znam,a za medjunarodni nisam siguran,al mislim da je za sve vazilo isto),a od skoro su poceli ovako.Njihov sajt ti je www.trans.rs

Comment

Working...
                                X