Ko najbolje placa??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Samo da razjasnimo za one koje naznaju. Srboexport i transadrija su jedna te ista firma.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

@wladimir

E sad Vladimire,reci mi koliko vozac moze da izadje u domacem,inostranom sabracaju?

Ne mogu ja da racunam,jer ne znam koliko u proseku tura izveze za mesec dana.

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

sve zavisi gde vozi!
        3 ture je norma, 4 ture ako radi samo italiju i to severni deo!
        Nemoj da mucis decka za dzabe zna se da tura traje od 7 do 9 dana.
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• wladimir
          CBC Početnik
          • 11.09.2008
          • 2
          • Obrenovac

Originally posted by Milorad90
          @wladimir

E sad Vladimire,reci mi koliko vozac moze da izadje u domacem,inostranom sabracaju?

Ne mogu ja da racunam,jer ne znam koliko u proseku tura izveze za mesec dana.
          Sto se tice domaceg saobracaja zavisi od tebe koliko si spreman da vozis,jer se tahograf skoro i ne postuje,a posla ima uvek.Recimo moj rodjak koji vozi samo u domacem saobracaju i okolini (Crna gora,Bosna i Hrvatska) je izlazio ponekad 800 - 1000 eura mesecno.Ture za Rusiju se placaju po 600 eura,a traju oko dve nedelje,mozda ponekad krace.Za ostalo ne znam.
          Imam i drugara koji vozi za neku drugu firmu iz okoline Obrenovca i on vozi za Italiju i izadje oko 1000 eura mesecno

Comment

• MandariX
            CBC Član
            • 22.01.2008
            • 63
            • Beograd-Vozdovac

Ajd da dodam i ja nesto.Para u domacem saobracaju nema.To je 1/1.Na inostranstvu ima,ali zaboravi kucu i porodicu.Transport opasnih materija donosi oko 2000 eura mesecno i to je najplaceniji posao za vozaca u Srbiji.
            Duh koji vozi........

Comment

• hladni
              CBC Član
              • 20.10.2008
              • 32
              • sremska kamenica

nisam pametan.dajte neki savet.razmisljam da se vratim za volan.sta je bolje,da vozim medjunarodnu ili domaci saobracaj.sve ima svoje dobre i lose strane.mala je razlika u parama.cak sam razmisljao o sloveniji.
              mozda neko od vas zna neku normalnu firmu iz okoline ns koja solidno placa a da su normalni?

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

gabi. mnogo trazis

Comment

• Praga-Pionir
                  CBC Član
                  • 21.11.2008
                  • 32
                  • Vrsac

pozdrav kolegama

dali znate mozda kolege gde mogu dobiti posao vozaca.sve kategorije.ADR, kv mehanicar,dugo godisnje iskustvo,šengen viza,
                  prošao celu evropu uzduz i popreko,zadnje zaposlenje u Frkus-Kopar/Grac.
                  šoferska je tuga pregolema

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

je cita neko pravila ovoga foruma!!!

Ajde kolega predstavi se za pocetak!

Comment

• ac1d
                      CBC Veteran
                      • 22.02.2008
                      • 124
                      • Velika Plana

Vidim da su i Vaše informacije skoro iste kao moje. Znači, velike firme tipa Srboexport, MB trans, Milšped te sažvaću i ostave. Ono što znam sigurno iz priče sa kolegama, uglavnom su mnogo zadovoljniji vozači u manjim firmama. Ima puno firmi u Srbiji koji imaju po 5-6 kamiona gde se vozači ne menjaju kao čarape. Moj savet svima koji traže posao da probaju sa takvim firmama. Velika je verovatnoća da ćete naleteti na nekog prevaranta, ali ćete verovatno lakše doći do sigurnog posla i do nekoga ko zna šta radite jer su vlasnici tih firmi po pravilu bivši vozači koji znaju šta je volan i šta je put.
                      "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.

Comment

• hladni
                        CBC Član
                        • 20.10.2008
                        • 32
                        • sremska kamenica

u pravu si prijatelju.sto manja firma to bolje za vozaca.gledano sa aspekta vozaca i kolegijalnosti.velika firma ti opet daje neku sigurnost u pogledu kvarova,problema...veca firma vise para kad si u problemu.ali male firme i gazde sto su sami vozili su najbolji.
                        radio sam kod milica u rumi.em covek vozac,em prva liga.jedini koji mi je ikada rekao koliko je tacno naplatio turu.ako je vise od naloga to i kaze.

Comment

• carlimeli
                          CBC Član
                          • 22.11.2008
                          • 10
                          • prijepolje

ja mislim da u srbiji nema losije transportne firme od srboexsporta,ne bih da vrijedjam kolege,ali i vozaci su im do jaja,sve neki momci sa iskustvom od pet dana,das mu slepera i kada on krene kroz kanjon morace to je cista lutrija kako se mimoici sa njim

Comment

• carlimeli
                            CBC Član
                            • 22.11.2008
                            • 10
                            • prijepolje

gazde nemaju pojma koliku stetu nanose kamionoma kad svaki mjesec mijenjaju vozaca,,takve gazde sigurno ne placaju dobro i uredno tako da vozac ima zelju da mu sacuva kamion

Comment

• carlimeli
                              CBC Član
                              • 22.11.2008
                              • 10
                              • prijepolje

Originally posted by wladimir
                              Originally posted by Milorad90
                              Jos nisam cuo lepo o Srboexportu,imaju dosta kamiona,ali izgleda da tamo idu vozaci da se celice,to jest uce.

I ovde na forumu sam cuo da nisu sjajni i da ih treba izbegavati,a i na jos par mesta.

Inace sve novije kamione imaju,uglavnom starije actrose,koji izgledaju kao oni od willi betza,mozda su ih od njih kupili,deluju onako izmuceno kamioni ,naravno imaju i actrose mp2,vidjao sam par,ima ih dosta,stalno se moze videti neki na autoputu Srboexport.
                              Sto se tice Srboexporta plate se krecu 200 e + 5 centi po kilometru u domacem saobracaju,6 centi ako vozis za Crnu goru,verovatno je i 6 centi za Bosnu i Hrvatsku.A 10 centi je ako vozis za inostranstvo.Pre su placali po procentu od ture (za domaci saobracaj znam,a za medjunarodni nisam siguran,al mislim da je za sve vazilo isto),a od skoro su poceli ovako.Njihov sajt ti je www.trans.rs

Comment

• hladni
                                CBC Član
                                • 20.10.2008
                                • 32
                                • sremska kamenica

pocela deca da voze kojima je najveci dozivljaj odvrnuti muziku da tresti i spustiti stakla da svi cuju.dok sam putovao vozom proteklih godina na relaciji szeged-wels kamionom bio sam uvek skoro najmladji sa 33 godine.isao sam tim istim u aprilu i bio sam najstariji.od nas 4,dvoje su prvi put isli napolje a jedan je vozio celih 6meseci.

Comment

Working...
                                X