Pronalazak firma u evropi za posao vozaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cipko
    CBC Početnik
    • 17.07.2008
    • 5
    • canada

Pronalazak firma u evropi za posao vozaca

Najprije kao novi clan da pozdravim sve na forumu. Veoma sam ugodno iznenaden velicinom foruma i sastavu istog. Pa da odmah predjem na temu. Naime ove zime bi se povukao iz Canade pa me zanima ako imate neku firmu u Evropi za raditi. Imam hrvatsko i kanadsko drzavljanstvo, sve kategorije a iskustva iz Canade, Evrope, Amerike. Cujem da je slovenija dosta aktuelna sto bi mi u neku ruku i odgovaralo. Ako vas nesto zanima sa ovog kontinenta rado cu pomoc. HVALA
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Da nisi ti mozda uclanjen i na teretnim vozilima?

Comment

• cipko
      CBC Početnik
      • 17.07.2008
      • 5
      • canada

Da, jesam. Zasto?

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

@cipko
        dobro dosao ali ajde poseti ovu sobu!

Dobrodošli, na pravom ste mestu. Ovo je tema gde je dobro da započnete sa pisanjem poruka na forumu. Predstavite se. Idemo redom sa kućnim pravilima: radi lakseg ucestvovanja u radu foruma PRAVILNIK FORUMA (http://www.cbc.rs/showthread.php?940-Pravilnik-foruma&p=157140#post157140) Komunikacija u vezi svega sa
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

Pa pitam bezveze jer znam da je i tamo neki lik isto pitao pa rekoh da vidim da nisi ti.

Dobro dosao.

Comment

• cipko
            CBC Početnik
            • 17.07.2008
            • 5
            • canada

Hvala ti na dobrodoslici. Da i tamo sam kopao oko uvjeta za dole, jer iskreno da ti kazem ovde je ZONA SUMRAKA kako u ekonomskom smislu tako i u ostalom. Bez obzira na ludovanje cjena hrane i svega ostalog cjena rada je zadnji 15 godina skoro pa ista. Svaki dan radis vise za manje para. Znam da i dole ne cvatu ruze ali ovo vise na americkom kontinentu nema smisla. Ljud masovno bankrotiraju, vracaju bankama kuce . ...... Sta da ti kazem. Ove zime svi se boje.

Comment

• Milorad90
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2007
              • 975
              • Beograd

Znam da si pricao nesto da bi ovde da dovezes one kamione sto imas tamo,sta je bilo sa tim,jel si odustao od toga,zbog ukupne duzine?

Comment

• cipko
                CBC Početnik
                • 17.07.2008
                • 5
                • canada

Da kopao sam oko toga cak bio dole ali kad bacis sve na papir dodje skupo plus problem je duzina. oko 2,5 m viska. Inace ostalo je ok. Ali uvjek ima varijanta B tako da puno ne brinem. Za pocetak bi dole negdje vozio dok vidim kako se dise koristeci iskustvo odavde. Iako posteno receno transport u svjetu propada. Ali uvjek se nesto da raditi. Pa cak dolaziti ljeti ovde raditi, uzeti 20-30 000 dolara a zimu biti kuci.

Comment

• Totti QO
                  CBC Član
                  • 02.07.2008
                  • 28
                  • Novi Beograd i Stokholm

Pozdrav Cipko.
                  Interesuje me ako bih mogao malo informacija da das oko poslova u Canadi ,naravno mislim na sofera onih lepih(Kenworth,Peterbilt,Western-star).
                  Da li ima posla ,kolike su plate (prosecne)?Da li je velika razlika imati jedan svoj kámion,ili biti zaposlen u nekoj firmi?
                  Inace sam se bavio tim poslom ovde u Scandinaviji(Scanija i Volvo).

Imao sam par poznanika koji su otisli u USA i tamo ostali .(voze kamione i kazu dobro zaradjuju).Jedan od njih je inzenjer a vozi kamion(svoj)????
                  poz od mene
                  Totti
                  alfista 365dana u godini do kraja zivota.

Comment

• dariock
                    CBC Početnik
                    • 22.05.2009
                    • 1
                    • cakovec

Re: PRONALAZK FIRMA U EVROPI ZA POSAO VOZACA

alo ljudi..
                    aj plizz ak mi neko moze nest reci kome da se obratim za posao vozaca u europi il canada...,kod nas totalna pušio...,vozil europu i spaniu al nema tu kruha,dok mi je skinul socialu i mirovinsko ispalo mi je 8 centi po km a mesecno ak si stel bar 16000 km bil doma najvise 2 cijela dana na mjesec......koma!!!
                    ljudi pozz iz cakovca....

Comment

• Zeks_bg
                      CBC Početnik
                      • 04.07.2010
                      • 2
                      • Beograd

Re: PRONALAZK FIRMA U EVROPI ZA POSAO VOZACA

Dobar dan da i ja pozelim svim kolegama vozacima. I ja imam isti problem sto se tice posla. Trenutno ne radim,a zamolio bih kolege ukoliko imaju neku informaciju da neka normalna firma iz inostranstva trazi vozace da mi pripomognu. Zeljko Beograd

Comment

Working...
                      X