EEEEEEEEEEEEEEEEEE, slabo te cujem, tu sam, e nemam pojma, ja imam garmin-ovu , a ako nema u Bg-u, i ako je tolika cena , onda veruj da je ovde bar 10-15 posto skuplja!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!
Aj da se i ja umesam!
Dok sa putovao menjao sam stalno beckerove navigacije i zavrsio sa z 201
Uvek sam ih kupovao u regenzburgu u mediji jer mozes slepom da dodjes do tamo, a na izlasku iz eu vratis porez i eto ti odlican uredjaj za male pare! Inace zvanicni uvoznik za becker kod nas je u sabcu, a bolja varijanta ti je u ljubljani na BTC-u ti je beckerov zastupnik kod agipove pumpe i opet imas povrat ddv-a
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Da ti kazem da sam se kao klinac nalozio na ovu 302-ku.Ne znam da li si je video?
Kod nas je kao sto sam rekao 500e, koliko bi mogla kostati u Ljubljani?
pa barem 200€ manje
idi na beckerov sajt i nadji dilere. covek iz ljubljane je jako korektan!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Znas sta mi je najveci problem, sto trenutno sljakam ovde kod nas.Cekam uskoro na nesto u vezi medjunarodnog, ali ko zna da li ce ista biti od toga.
Ajde probacu opet nesto na njihovom sajtu.
Ako ces bekera onda ili nemacka ili slivenija. imas u sapcu zastupnika ali su mu cene.............
Comment