Problematične tačke za vožnju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ac1d
    CBC Veteran
    • 22.02.2008
    • 124
    • Velika Plana

Problematične tačke za vožnju

Izgleda da će ipak biti obilaznice oko Beograda (ako ono od sinoć nije bilo samo za slikanje). Na stranu to što će se iz Beograda izbaciti šleperi koji nemaju razlog da prolaze tuda, već će se verovatno i vozačima biti lakše.

Koje su Vam još crne tačke na putevima u Srbiji? Šta biste još voleli da vidite rešeno od sličnih problema?
    "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
  • mugos
    CBC Senator XXL
    • 18.09.2007
    • 555
    • BG/sada Novi Beograd

Džaba su krečili, evo danas sam se vraćao sa Nbg ka gradu, kolona šlepera na Gazeli, bruka, izgleda da šoferi još ne znaju da je puštena obilaznica.
    Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

obilaznica samo spaja auto put beograd-zagreb sa ibarskom magistralom. znači odgovara samo onim koji žele da se sa auto puta bg-zg prebace na ibarsku ili obrenovački put i suprotno. tek u drugoj i trećoj fazi ta obilaznica će se produžiti od batajnice do auto puta beograd-niš i tako dobiti mogućnost da neko ko ide "auto putem" beograd - novi sad da se spoji sa auto putom beograd - niš bez da prelazi preko gazele.. ovako samo malom broju ljudi odgovara ova obilaznica.

ono što bi ja voleo da vidim je još mostova u beograd, koridor 10, da se napravi auto put beograd - južni jadran.... i to su stvari koje treba hitno uraditi a one koje nisu baš toliko itne ima koliko hoćeš
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• ac1d
        CBC Veteran
        • 22.02.2008
        • 124
        • Velika Plana

To će u svakom slučaju srediti, nadam se, problem koji kamiondžije imaju u Beogradu, ali šta je sa ostalim crnim tačkama po Srbiji? Šta su Vam najproblematičnije deonice za vožnju?

Comment

• MandariX
          CBC Član
          • 22.01.2008
          • 63
          • Beograd-Vozdovac

Samo da dodam sto se tice obilaznice.Na nasu zalost ona povezuje Dobanovce sa Ibarskom magistralom,a do auto puta se onda ide kroz Rakovicu,t.j. tunel razvaljenim i ocajnim putem,pa ko voli off road nek izvoli.....
          Duh koji vozi........

Comment

• mugos
            CBC Senator XXL
            • 18.09.2007
            • 555
            • BG/sada Novi Beograd

Hebi ga treba ih preusmeriti starim putem, ali razumem i kamionđžije, sada su na stari put postavili semafor i puštaju naizmenično, proširuju put. Valjda će napraviti i od Ibarske do Bubanj potoka, pa kasnije i prema Pančevu. Zato i plaćamo prilikom registracije.
            Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• SAAB PoWeR
              CBC Senator XXL
              • 26.04.2005
              • 1394
              • tu iza coska(Milwaukee USA)

ah, prosle zime sam prosao kroz tune u rakovici , katastrof , sve poledilo pa jos puno rupa , ides 10 na sat i jos uvek skaces po sedistu

treba se deo autoputa od aerodroma pa do gazele uraditi , nabaciti mostove za pesake i sve ostalo ograditi , da ljudi neprelaze gde hoce ...
              _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• ac1d
                CBC Veteran
                • 22.02.2008
                • 124
                • Velika Plana

Meni je ubedljivo najlepši predeo za vožnju, ali ujedno i jedan od najopasnijih relacija od Petrovca na Mlavi, preko Gornjačke klisure, Krepoljina i Žagubice do Crnog Vrha. Često sam putovao poslom na tu stranu i to je verovatno jedna od najopasnijih deonica za vožnju pogotovu u zimskom periodu.

Comment

• Igor Driver
                  CBC Član
                  • 25.11.2008
                  • 10
                  • Bačka Palanka

Problematične tačke za vožnju:relacija Novi Sad - B. Palanka

Jeste da sam iz tog kraja,ali brate prodjem 3000km i kad dodju zadnjih 30km do kuce najgore mi je i to deonica Novi Sad-Backa Palanka.
                  Neki bi rekli,umoran si pa do kuce je najgore,ali i kad krecem od kuce isto.
                  Ajde od N. Sada do Begeca i nekako, jer je put i siri i pregledniji,a posle do Palanke drz' se: uzan put (za kamione),takozvani vagasi,nepregledne krivine,taxisti koji ulecu u makaze ...
                  Sve bi se to resilo da su zapoceli sto je planirano, a to je da urade deonicu NS-B.Palanka koja je trebala da obidje Veternik,Futog i ostala sela.
                  Tako bi se izbegle crne tacke kojih sve vise ima na tom putu.A da ne govorim sto je to glavni tranzit za HR, jer je tu i granicni prelaz B.Palanka/Ilok.
                  Tu su usput zabrane za kamione preko 12 tona, tako da se tuda mora prolaziti hteo-nehteo.

Comment

Working...
                  X