Imam neke blokove koje sam hteo da uzmem u Novom Sadu pa me zanima koliko kosta tura sleperom do Podgorice?
Koliko kosta tura NS - PG
Collapse
X
-
sve zavisi. slepa ide oko 1€ kilometar. Moze da se nadje i za manje. Kontaktiraj nekog speditera!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
kolika slepa??? i sta vozis na kubik ili paletu???Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Pazi šta radiš sa pretovarom, ovih dana su se naoštrili sa kontrolama. Gledaj da ne prelazi 24 tone. Otprilike ti je cena od 600-700 Eura sa svim troškovima."Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
Aha, može i čips pa da bude 2 tone pun šleper. Neko vreme je na tržištu stalno bila tura Beograd-Podgorica pa reexport pa za Skoplje. Niko nije uspeo da naplati to
Da to nije takva šema? Šalim se naravno"Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
Re: Koliko kosta tura NS - PG
Da ne otvaram novu temu, pocinjem novu zgradu, i nasao sam relativno jeftino giter blokove u Novom Pazaru, ako se ne varam udaljenost od Podgorice do Novog Pazara je oko 160km. S obzirom da je mala udaljenost i ide se preko granice na koju cenu mogu da racunam, bilo bi negde oko osam tura u nekih 2.5 meseca?
Druga opcija bi mi bilo Visoko BIH negde oko 260 km?
Comment
-
Comment