Desni volan na kamionima/kombijima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Shicky
    CBC Član
    • 06.02.2008
    • 81
    • Ralja-BGD

Desni volan na kamionima/kombijima

Temu sa istim nazivom su zaključali zbog dokonih ljudi željnih pametovanja,a pritom nisam dobio odgovor na postavljeno pitanje,s toga ga ponavljam ovde:
    Ako može mala pomoć!?Uvezao bih iz GB MB Atega ili Sprintera,pa me interesuje jel neko uradio prebacivanje volana za neki kamion/kombi i ko to kod nas radi?

Hvala unapred na odgovorima
    Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

tema je zakljucana jer su poceli da vade i motor a sto se tice tvoga pitanja neverujem da je iko radio jer nema kupaca za takvu robu. Pocne li i ovde da se vade motori i prebacuju tockovi odma ide katanac ...
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
      CBC Član
      • 02.05.2008
      • 99
      • beograd bolec

neznam zasto bi uopste prebacivao volan sa desne na levu stranu vidim bas u N.Sadu ima dosta miksera i kipera koi su uvezeni sa desnim volanom cak sam razgovarao sa kolegom koi ima FORDA solo komercialni sanduk kaze da je bilo cupavo prvih petnaest dana a sad sve je potpuno normalno moje neko licno misljenje nezgodnoje je na putnickom autu upravljati na desnoj strani zato sto je nizi a kamion ima dosta bolju preglednost

Comment

• Praga-Pionir
        CBC Član
        • 21.11.2008
        • 32
        • Vrsac

bez brige

Nebi trebalo da imate problema sa desnim volanom.Drzite strogo desnu stranu dok vozite,a obilazite i proveravajte dali vam neko dolazi u susret
        sa vece udaljenosti.Kod nas je nekada bilo dosta kamiona sa desnim volanom ( OM,Fiat,Lejland ),ja sam ih vozio a zadnji desni volan vozio sam
        kod Slovenca u Izoli,on je jeftino pazario taj kamion u Engleskoj,sto se tice prebacivnja volana na levu stranu , mislim da je to posao bez krcmara,najbolje je da sve ostavite kako jeste,pozdrav i da vas vozilo dugo sluzi!!!

šoferska je tuga pregolema

Comment

• nemanjadj
          CBC Početnik
          • 15.09.2008
          • 3

Kolega ja mislim da u Loznici ima covek koji prepakuje volane jer iveka kod mene u firmi su bili desnjaci pa su tamo prepakivani u levake,ali nisu esto lepo odradjeni jer sve skripuce na njima.

Comment

• Shicky
            CBC Član
            • 06.02.2008
            • 81
            • Ralja-BGD

@nemanjadj
            možeš li da mi nabaviš i pošalješ na pp broj tog lika iz Loznice?

Jbg kad vidim da me Atego izađe oko 10000-12000 eur,odmah mi proradi crv tj moram da se o svemu raspitam kako bih doneo konačan sud,da li se isplati ili ne.Ujak mi živi u Londonu tako da bih bio pošteđen ugrađivanja preprodavaca.Videćemo....

Comment

e bio je kod mene na odrzavanju jedan sprinter sa prebacenim volanom , iz virme maci 001 bilo je manje vise ok odradjeno, jedino je imao problem sa senzorom polozaja volana , model sa asr-om ali i to je bilo resivo samo se njma nije davalo 30 hiljada za senzor pa su tako vozili....

oni su bili zadovoljni , prodali su ga da bi uzeli nova vozili na lizing, pitacu ko im je prebacivao , pa cu ti javiti!!!!!!!!

Comment

• Shicky
                CBC Član
                • 06.02.2008
                • 81
                • Ralja-BGD

Hvala BOKI!

Comment

Working...
                X