Ma čekam,ali ako znaš neke slične brojeve ili adrese gde se mogu naći, preporuči. Rešen sam da idem, pa šta Bog da. A što se tiče sedenja, brate nešto često mi se to dešava, verovatno da je do mene ili je granica tolerancije pala tako nisko. Ne znam više ni sam...
Mesto za druženje i razmenu mišljenja [Arhiva]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zalosno je sve to sta se kod nas sve to desava za posao. Svi mi cekamo i nadamo se nekoj promeni na bolje ali tupka se u mestu. Druze za BN BOS si bio upravu katastrofa ali bice bolje.
A kakvi su iz firme INTER KOP zna li neko nesto o njima tj ili je radio veliki pozdrav.
Comment
-
-
nisam ja to vozio nego me neki lik zvao da mu vozim rinfuze sada se vozi suncokret i jos malo ce soja,ali evo da vam ispricam dosao je on po mene kamionom kao da idem na utovar i ne pitajuci krenuo sam sa njim i usput kada smo sirili pricu on kaze da nema sestomesecni istekao vec 2 meseca,isto i za tahograf mu je isteko pre dva meseca,nema putni nalog nije ga nikada ni imao nego kaze on da daje pare policiji(al za nalog tesko da policajac primi jer su kazne jako velike),izgubio registarsku tablicu na truk,i nema na soferku onu nalepnicu sto ide sa novim trblicama,nije imao ni aparate ili samo kartice,od sve opreme je imao novu prvu pomoc i nista vise,i naravno da nisam pritao jer nisam lud,a kolko ja znam kazna za šestomesecni je 20.000din,za tablicu ako se ne prijavi da je izgubljena 30.000din,za pp aparate je sigurno 6000din,a bez putnog naloga nisam nasao kolko je kazna a sigurno je bar 50.000din .a to sta sam napisao je kazna ne daj boze samo za šofera a zamislite za firmu bar deset puta vise.pozdrav svima,sniperu poz i tebi.
Comment
-
-
Originally posted by boban1982 View PostNemoj ni pomisljati da tako vozis,kazne su par stotina hiljada dinara za firmu!Jeftinije je sve to dovesti u red!
Kada sam radio za Deltu pa za samo mesed dana rada mi je 3-4 puta trazen nalog od strane policije.Ja shvatam da ponekad 500 din. ili cak 1000 din. moze da odradi neki posao kod policije kao npr. pojas, poneko prekoracenje brzine (naravno ako je donekle u normali-do 10-15 km/h, ili recimo zabrana kretanja preko 12t u nekim mestima a ti si sa punim sleperom)..... ali ni policajci nisu svi isti.Taj tip ili laze ili ima vise srece nego pameti.Kad tad ce naleteti na nekog a onda ce dugo da se cese.
Last edited by Pro FX-Sniper; 08.09.2011, 23:31.You can run, but you can't hide.
Comment
-
-
ma sigurno da ce dugo da se cese kada ga uhvate,on ima kamion 3 godine i tako vozi non stop,tek pre 2god je polozio e kategoriju,a 2 godine vozio sleper samo sa c kat bez e kat,znaci pre 3 god polozio c kat i tako vozio 2 godine a tek kkada je stupio novi zakon onda je polozio e kat,ima nas raznoraznih na ovom svetu
Comment
-
-
VOZAČ
POSLODAVAC
MATIČNI BROJ NESAVESNI
POSTUPAK
VDC FIDES d.o.o.
Beogra
Zadržao novac od akontacije preko iznosa plate koja mu sleduje, prijavio potrošnju goriva od 39 l/100km za vozilo Euro5 čija je potrošnja 31 l/100km što na toj turi iznosi oko 320 litara više potrošenog goriva.
NAPOMENA: Za tačnost prijavljenih podataka odgovara isključivo VDC FIDES d.o.o OVO SAM nasao www.pumedtrans.rs al sam ime i maticni broj obrisao ,eto kako od coveka prave da je lopov al nije,on je samo naplatio sto firma njemu nije dala pare za ture koje je odradio,znaci njegove zarađene pare,e sada da budu ovi vozaci pametni sto ih ovi crne sa pumedtransa,da tuze jer su ih oni vec sudili bez sudije(napravili lopova od njih,al su oni samo naplatili svoje) za nekog se moze pisati da je krao samo kada ga uvate na delo ili slikaju na delo ,a ovo rekla kazala to je sviranje k....u,i za to bi trebali da odgovaraju ovi sto objave to,znaci tuzite taj pumedtrans i trazite odstetu zbog uvrede casti i lazi.
Comment
-
-
Sauline ne budi pristrasan, vi ovde isto tako opljujete neku firmu bez ikakvih ličnih podataka i dokaza sem "ja kažem" ne samo ovde nego na celom forumu po drugim pitanjima i ozbiljno se razmišljam da ukinem instituciju anonimnog pljuvanja...
Ovo je informacija, stavio si je i ok, ali ne pozivaj na linč...
Comment
-
-
ok to si u pravo oni pljuju nas mi njih,ali oni ljudi sto su na te liste posle tesko mogu naci posao a oni uzimaju svoje sto ih nisu placali gazde on mora da vadi naftu i da uzme pare sto dobija za put i ostave negde kamion,ne kazem da je to u redu al kad covek nema leba sta ce.a ja sam pisao svoje misljenje nisam zvao ni na kakav linc niti sam nekog sad vređao ili psovao,samo sam pisao svoje misljenje.pozdrav svima.
Comment
-
-
Siera,ne znam gde pre da te pronadjem ali evo ti link za ono o cemu smo pricali pa proceni sta tebi najvise odgovara.Nisam zvao prodavca da se raspitam o uredjaju ali mislim da bi tebi za tvoju pricu i posao,ovo zaista bila max.stvarcica.Pozdrav tebi Rade naravno i ostalima.
Code:http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=5489
Comment
-
Comment