zivi smo,ali vise ne zelim nista da postavim ovde,posto vidim ''Dora'' se uplice u svaku diskusiju,sa neukusnim komentarima za admina ovde.Banuje sa foruma ljude koji ruznu rec nisu rekli. Smatram da ne zasluzuje da ima admin pravo. Nadam se da i mene nece banovati posle ovoga. Tako da,za sada samo citanje,a nek Dora prica sam sa sobom. pozdrav
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Nisam iso u pravcu Rusije al sam cuo svakakve price,pa reko da pitam ljude koji znaju.Kakvi su parkinzi tamo,jel i tamo spavate na pumpama ili ima neka odredjena mesta.Mislim na bezbednost?
Nije problematično što se tiče stajanja treba stajati ma plaćene stajanke koštaju od 2-3€ ima obezbedjenje tzv "ohrana" i tu je bezbedno tokom dana to je besplatno tako da je to ok
Odnosi se na parkiranja noću danju se ne plaća. Što se tiče traka kontroliše se i imaš izbor ili da voziš regularno i da manje plaćaš ili da voziš ne regularno i da plćaš koliko kome padne na pamet. Velika većina se drži prve mogućnosti.
Nisam imao tih problema ali u tim slučajevima ide protokol policija imao sam situaciju da mi je kamion 2 puta zakačen na parkingu prilikom istovara(nije mnogo bila policija) ali ništa nisam uspeo da naplatim. Problem je da ti neko nanese štetu a da taj nije osiguran a takvih ima mnogo
Kazi mi jel funkcionise navigacija tamo, mislim ko na zapadu ono da te odvede do vrata? E izvini mozda malo smaram, al ko sto reko razne price pa neznas sta je istina.
Comment