ee da sutra opet radna nedelja..a kod mene u firmi jos je neko stanje cudno u utorak imamo sastanak posto navodno kazu da se puno krade pa direktor ce da drzi predavanje
ma da..a pritom kazu sve ce taj manjak ici na stetu vozaca..a moze da uzme robu i portir koji celu noc cuva kamione koji su natovareni a kod njega kljucevi..nego uvek okrive vozaca..jer kako oni kazu vozaci najvise kradu..
pa sobzirom da moji sefovi imaju evidenciju uvek kada se otvore vrata od komore i kako kozu imaju evidenciju da se otvara u 4 sata ujutru i pola 4..a tad je jedino portir u firmi..a sefovi kazu da vozaci ustaju nocu dolaze i kradu..pa sad ti vidi sta je logicnije
A ja se Vulle slazem sa tvojim gazdom....vi vozaci ste teska bagra....more, ja bih sve vas u 'aps
A vidi Doru kako mi je srecan....sunce li ti jbm zarko....od kako nema Snipera, sve krenulo nizbrdo.E od sad ce biti kako ja kazem, sunce li vam jbm, te vam jbm
a nemoj tako sniper mismo svi posteni momci nego pre neki dan mi jedan decko na istovaru jednom kaze da je nektar otpustio sve svoje vozace zbog kradje goriva kaze pokazali im slike gde kad i tacno vreme kad se uzimalo gorivo..zato je nedavno i bio konkurs kod njih za vozaca
Comment