Mesto za druženje i razmenu mišljenja [Arhiva]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odg: Mesto za druzenje i razmenu misljenja
U doba kada sam Ja počeo da vozim 86 kombi je bio veoma retka pojava. Počeo sam kao pripravnik u ono vreme je to bilo obavezno po zakonu i krenuo sam sa velikim kamionom u dvojku godinu i poRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Ne planiram jos uvek sleper, mala mi je razlika u parama sad i za one pare o kojima vi pricate, a neuporedivo vece drndanje. Nego malo mi deluje klimavo kod mene pa gledam malo sta dalje...
Comment
-
-
Vidi....kada sam cepao za Delta Maxi, ovakva je bila situacija:
Vozis manji kamion, imas manje love a vise posla, jer sam utovaras a takodje i sam istovaras i naravno mozes dnevno imati i do 20-ak istovara.Moze te baciti u sam centar grada po manjim prodavnicama.
Vozis veci kamion (sleper), imas vecu kintu.Drugi ti utovaraju a takodje i istovaraju.Mozes imati 1, 2 ili 3 istovara dnevno.I to je to.
Ako vozis tandem....imas malo vece pare od slepera (otprilike za 10-ak hiljada).E sad....tu je najveca muka.Zasto? Nakacis prikolicu i cepas.Moras znati gde ces otkaciti prikolicu da bi razvezao robu sa kamionom.Sto znaci da ona mora biti na nekom "sigurnom" mestu.Kada razvezes kamion, vracas se nazad do prikolice i svu tu robu moras sam da pretovaris u kamion.Naravno nisi sam, imas i drugog vozaca.Kada to utovarite onda opet sa kamionom razvozis po radnjama.
Velika muka za malo vece pare nego na sleperu.
Sleper je po meni ipak najbolji.Naravno da su medjunarodne ture i ako bi upala koja hladnjaca.....kukuuuuuuuuYou can run, but you can't hide.
Comment
-
-
Jes' vid'o bitange, svi bi da budu prvi
Comment
-
Comment