Pozdrav, evo i mene...
Svaka cast Sniper-u na osvojenim peharima
Moram da te ispravim za onih 750e sto si rekao da se placa u Steeltrans-u...To samo placaju oni koji su za C kategoriju polozili posle 09.09.2009. a hoce da rade za njih. Meni niko nista nije rekao za takvo polaganje i za te pare...Da su mi to rekli, ne bi isao sigurno.
E sad...Ne znam samo sta je sa sertifikatom za vozaca koji je obavezan u zemljama EU, verovatno oni to sredjuju, ali cisto sumnjam da je to o njihovom trosku
Pozdrav kolege,pa Intarderu bila poslepodnevna dremka,u dnevnoj na trosedu.A sada kafica.A sada pitanje za MAN-a
jesi li ti bio u Steeltransu ili tamo radis?
Nego Sniperu posto pratis F1,gledam malo pre Italijani po prvi put u poslednjih 42 godine ostadose bez vozaca u F1 nije da su imali neke extra vozace u poslednje vreme ali ipak.....
Jeste druze moj....da ne poverujes.Jarno Truli je izbacen iz tima Caterham a na njegovo mesto dolazi Rus Petrov.Mada po meni iskreno taj Petrov ima mnogo vece sanse da postigne nesto iako je amater.Pratio sam ga u nekim trkama.Drznuo se na neke zestoke vozace da izaziva na stazi.Za to treba imati bas velika .Medjutim u par navrata mu nije uspelo....ali iskreno da ima srce....ima ga.Jarno Truli zadnjih par godina i nije nesto napredovao.
Razlika izmedju starijih i mladih vozaca je u tome sto ce mladi mnogo vise rizikovati.To moze da se vidi na Sumaheru.Izuzetan cak stavise perfektan vozac sa 7 titula (mada ih ja trenutno imam 8 ), ali ne zeli da ulazi u neke rizicne situacije.Takodje F1 ni dan danas nema takvog vozaca (kao Sumaher ) koji vozi po kisi do krajnjih granica.Poslednji je bio legendarni Sena.Recimo u nekim krivinama gde se vozilo do max 80 km/h po kisi, Sena je ulazio i sa 120 km/h.Imao je izuzetno veliko srce.Sumaher je proracunat.A to se najvise videlo kada je vozio za Ferari.Skoro na svakoj krivini je "krao" stotinke ili desetinke.Par puta su mu iz boxa rekli za koje je vreme presao krug a on im je na jednoj trci cak tri puta rekao da to vreme nije tacno.Na kraju su i oni provalili da je u pitanju greska kompjutera.Sto znaci da je u svakoj trci bio maximalno skoncetrisan.
Nadam se da ce ove godine F1 biti mnogo zanimljivija nego prosle.Ali....videcemo.Sve je moguce.Jos malo manje od mesec dana.
Pozdrav kolege,pa Intarderu bila poslepodnevna dremka,u dnevnoj na trosedu.A sada kafica.A sada pitanje za MAN-a
jesi li ti bio u Steeltransu ili tamo radis?
Nista od navedenog kolega, ja sam povadio te papire i treba da idem u Slovacku da podnesem zahtev za izdavanje radne dozvole i tek kad mi to odobre onda bi trebao da pocnem da radim...
Comment