Bice da im je veceras odneo one vetrovke sa vojnog otpada...zalile se devojke neki dan kako dolaze hladni dani a mi im nismo obezbedili adekvatnu garderobu.
Oooo....stigao si
Nas maksimum je EURO 4 standard kada su u pitanju ....100 puta sam` ti rekao....znas i sam da te devojke koje su Euro5 ili Euro10 trose AdBlue a mi bas i nemamo para za razbacivanje.
Siera: Slusaj Dora...ti si covek na svom mestu.Samo si nekako slab, neodlucan, nikakav...Oni tvoji sa foruma rade sa tobom sta hoce.Oni sve osvojili, prisvojili a ti si na tom forumu poslednji bednik.Radis najgore poslove, svako zenska na mostu te bije, nikad nemas svoj dinar,uvek nesto trazis kukumavcis....TI BRE NE ZNAS STA JE TVOJE COVECE.
Dora: Jeste, jeste tako je, jeste.....ali nece oni jos dugo moci tako Bogami.
Siera: Hoce, hoce...
Dora: NECE.
Sutra Intarder i Sniper dovode nove devojke.Ima da mi daju moj deo.Ako me prevare...ma sve cu da ih izbacim sa foruma...i to na sedam dana...minimum.
Siera: Cekaj bre Dora, samo polako i pametno...veliki su to razbojnici.Znam ja njih vec dve godine.Kada dovedu devojke i kada saznas koliki je tvoj deo, onda dodji kod mene.Sa tim njihovim devojkama i sa ovim Ruskinjama koje ja budem doveo, mozemo postati gazde na Brankovom mostu.
Sad...ako si pametan.....
De si ti noćna `tico. Od iduće nedelja Ja i Dora imaćemo po svoj most devojke će dobiti odlične uslove osmočasovno radno vreme a koja oće više može da radi i porez ćemo smanjiti. Kad budu čule te Vaše s pink mosta kako se to radi pa Vi ste na.ebali ko žuti ha
Comment