......dobro jutro i tebi dobri covece, naravno i svim' ostalima koji svracaju ovde
P.S. ......zaboravih nesto vazno da pitam ove nove "poslodavce", kakav je raspored rada i dezurstava za predstojece praznike, ima li promena cene, mozda praznicog popusta i sl.?
Noramalno da ce da bude popusta i raznih akcija za nase verne musterije,ali neka to bude malo iznenadjenje za sve njih ......pa nismo mi kao ovi nasi konkurenti Dora i Siera mi smo ugledna kompanija.
Dobar dan svima.
Vidim ogovarate me...ako ako...nas narod kaze "Za dobrim konjem se prasina dize".
Pa gde ste svi, sunce li vam zarko....sta se radi? Spremate li se za predstojece praznike?
A sto se tice Dorine opaske da ja ubiram kajmak, mogu saopstiti sledece, tj. citiracu Bilija iz "Maratonaca":
"Ja sam "posteno" radio i izlagao se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju"
Ne pokusavajte da unesete nemire u nase redove
Sto se tice prekovremenog rada, ja sam pokusao Intarderu da ukazem na taj problem i samo on zna koliko sam ga puta molio da ne radi prekovremeno.Ali on kaze..."Za firmu cu sve da zrtvujem".On svoj posao obavlja krajnje savesno.Ide do najsitnijih detalja
Secam se da je cak jednom prilikom i dehidrirao
E sad...sto se tice Nove godine, mogu vam saopstiti sledece....Intarder, Driverxl i ja smo organizovali docek Nove godine na "Ruzicastom mostu" gde ce vas docekati sledeci gosti:
-Sting
-Elton John
-Tina Turner
-U2
-ABBA (samo zbog nas su se ponovo okupili )
Od domacih ce nastupiti:
-Zdravko Colic
-Haris Dzinovic
-Ana Bekuta (dozvolio nam je Mrka da je dovedemo )
-Ceca
Ceca nas je par puta odbila a onda mi je Intarder predlozio da licno on ode do nje i da ce sigurno doci.
Kako mu je uspelo i sta je on radio.....to samo on zna
Sve nase devojke ce vas docekati u ruzicastim kostimima a na guzama ce imati zecje repice.
Comment