.....dobar dan svima i koliko vidim ovde pocinje spor bez spora imajuci u vidu da svi pripadamo istoj kuci, a obzirom da se nasa kuca bavi javnom delatnoscu ( 

), pojedinacni doprinos poslu moze samo da koristi nikako da steti poslu i ugledu kuce.Ja sam za to da Siera bude cak i privilegovan zbog doprinosa poslu i to sve dotle dok mu mlada ne " proceslja " ove stranice, a onda ce da usledi inauguracija onom lepom drvenom spravom za testo, nikako da se setim kako joj je ime 

), pojedinacni doprinos poslu moze samo da koristi nikako da steti poslu i ugledu kuce.Ja sam za to da Siera bude cak i privilegovan zbog doprinosa poslu i to sve dotle dok mu mlada ne " proceslja " ove stranice, a onda ce da usledi inauguracija onom lepom drvenom spravom za testo, nikako da se setim kako joj je ime 

....pa znas da sam ja zaduzen za tehnicki pregled nasih devojaka i mogu za svaku da garantujem da nije bata
pre nego sto su pocele da rade...dok za Dorine i Sierine devojke nisam siguran,svasta se prica tako da drage musterije budite oprezni.
Comment