Kolege,zna li neko kako se skida blokada (90 km/h) na Peugeot Boxer 3.0 HDI,motor IVECO F1C? Stvarno je smor za voznju,pogotovo kada idem u Nis a idem cesto pa guslam 3,5h u jednom pravcu.Jos vise me nervira kad stignem nekog turcina od kojeg sam brzi 3-4 km/h pa ga obilazim 2km a iza mene blicaju jer valjda misle da ih zezam.Vozio sam i Boxera 2.2 hdi sa Fordovim motorom i 120ks pa ide 170 km/h a ovaj ima 160ks,mislim da bi zakucao skalu sa sve prikolicom i 3 auta na njemu.
Blokada na Boxeru
Collapse
X
-
Re: Blokada na Boxeru
Da li poseduje tahograf?
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
-
-
Znam jednog lika sto je skinuo sa nekog Iveca blokadu, ako nadjem br pitacu ga.
061/665-94-23
Comment
-
-
Ima fabricki tahograf (digitalni) a rece mi jedan lik iz Sapca da mu je blokada u kilometar satu,ima kao neki tiristor koji mu neda preko 94-95km/h.Probao sam i niz begaljicko brdo sa 5t tereta plus njegovih 2,6t i nema sanse preko toga,kao da mu nagazis kocnicu.Gledao sam klip sa Fiat Ducato 3.0 a to je identican auto i motor.
http://www.youtube.com/watch?v=C_DZWKvh ... re=related
Comment
-
-
Jer si uradio nesto?
061/665-94-23
Comment
-
-
izvadi osigurac pod rednim brojem 1 ali ces pogasiti sve! Inace nemozes tek tako da skines blokadu. mora drugi racunar i stosta josSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Hvala Ada ali to je vec posao za majstore sa iskustvom i opremom.Dok je bio u garanciji vadili su se da ne mogu da ga razblokiraju zbog garancije a sad se prave blesavi iako je garancija istekla (ima 2 god. i presao sam 140 000km).Medjutim znam da su na nekim MUP-ovim Boxerima poskidali blokade.
Comment
-
-
Pitaj kolegu aleta944, mozda bi on znao kako bi to moglo? Sve se moze sigurno, samo koliko vremena treba i koliko "vremena" treba...
061/665-94-23
Comment
-
-
Dečaci blokada upravo stoji iz tog razloga da nemože preko 90km/h i moja preporuka je da to ne dirate. Blokada ima veze sa tahografom i ako tu budeta nešta dirali pojaviće Vi se razlika sapredjenim kilometrima. Sama blokada se pomera putem kompjutera u servisu tako da je to naj pametnije da to ne diraš. Za tu blokadu ima više razloga što postoji ograničava brzinu, manji utrošak goriva, manja potrošnja guma, bezbednija vožnja.
PozdravRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Originally posted by goransMedjutim znam da su na nekim MUP-ovim Boxerima poskidali blokade.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment