Spedicija u CG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Spedicija u CG

U ponedeljak oko podne treba da krenem u CG da na slepu odvezem 1 auto u Budvu na sajam pa me zanima kakva je situacija na granici.Posto cu na granici da budem oko 20h neznam da li tada radi spedicija ili cu morati da cekam npr. do 8h ujutru? Jos me zanima da li moram da stanem u red iza onih svih kamiona ili moze malo i preko reda? Za malo da zaboravim,koliko kosta ekoloska taksa za slep sluzbu do 3,5t bruto?
  • prconi
    CBC Početnik
    • 16.09.2010
    • 9
    • Novi Pazar

Re: Spedicija u CG

idi na mehov krs brze ces da prodjes a taksa ti je 80 evri

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Ovako,moji su mi radili papire za prelaz Gostun pa sam morao tuda.Cekao sam 2 sata na izlazu iz Srbije i 2 sata na ulazu u CG.Samo sto sam presao granicu oko 00:30h poce da pada kisa tako da sam do Podgorice vozio kao po ledu jer je asfalt toliko bio klizav da nemogu da opisem,sreca sto je bio mrak pa nisam video provalije pa mi je bilo lakse .Oko 3h sam stigao u Podgoricu,koja je inace sva raskopana,dosao na carinu i predao papire spediteru u 8h a zavrsio carinu u 16h tako da sam se uverio u njihovu azurnost.Odatle krecem put Budve,preko Cetinja,kisa lije kao da sipaju iz kante a vozim kao izmedju cunjeva jer odrona ima kao u kamenolomu.Na ulazu u budvu ispred mene pade drvo na sred puta i tu sam cekao sat vremena dok ga nisu sklonili.U 19h krecem nazad,kisa i dalje pljusti a magla se spustila kao u sred zime tako da smo do Podgorice vozili sa 4 zmigavca.U Bioce stajem da popijem kafu i nastavljam put drage nam Srbije a kise lije sve jace.U 22:30h ulazim u Srbiju i pun gas ali svracam u restoran Borova glava koji mogu svima da preporucim jer radi 24h i ima izvrsnu lepinju sa kajmakom i prsutom za samo 250 din .Odatle,i dalje po pljusku,nastavljam ka BG i przim ga konstantno pun gas (90 km/h),nigde zive duse.U 4h ujutru stizem u BG i tako zavrsavam jednu od soferskih avanturica

Comment

• RS-6
        CBC Senator XXL
        • 24.07.2005
        • 581
        • Montenegro-Bar
        • 2x AR I BMW 330XI

Koje si auto vozio u BD?

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Peugeot RCZ

Comment

• RS-6
            CBC Senator XXL
            • 24.07.2005
            • 581
            • Montenegro-Bar
            • 2x AR I BMW 330XI

Kako sam cuo juce,izgleda da ce da se vrati za BG.Prodat je u BG.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• gorans
              CBC Senator XXL
              • 09.03.2010
              • 1525
              • Beograd

Dobro si cuo,u BD je otisao samo da se gleda i ako neko hoce da ga poruci.

Comment

Working...
              X