Ma evo me druze moj u Kelnu.Sto se tice robe....tihi uzas.
A i ono malo sto naidje ode za neke smesne pare.Da ne poverujes koliko vozaci sami sebi obaraju cenu...1.5t se vozi za 200e
Ima ludaka koji daju i ispod te cene....a posle kazu "nema para".
.....ma sta reci, idiota i kretena na sve strane i nama neprijatelji uopste nisu potrebni, dovoljni smo mi sami sebi.Sta da se radi druze moj, prezivece se valjda nekako .Pozdrav i za mog uvazenog druga i komsiju Intardera a tebi Mirko srecan put druze i najvaznije je da na putu sve bude kako treba.
Hvala ti puno druze moj.
I veliki pozdrav za tebe, za naseg druga Sieru koji verovatno sada krstari Rusijom, tu je i Dora koji non stop visi kod nasih devojaka na mostu (a kao satro nesto proverava )...i naravno najveceg hebaca na ovim prostorima...druga Intardera .
P.S. nisam ti jos nesto rekao Neso...uvek, kad mu pomenem "Marsala", zaiskri mu suza u uglu oka i odmah dize pesnicu u znak pozdrava na naseg voljenog druga Tita
Evo i mene da se oglasim, tu sam i pratim šta se dogadja inače u Vašem odsustvu Dora radi na održavanju vaših devojaka tako da će e dobiti fakturu za to
Intarder...sunce li ti zarko ...jesam li ti rekao da se manje vozis u toj Alfi a da vise obratis paznju na Doru i devojke.Znao sam ja da on nesto petlja sa njima
Sniperu ...i sam znas da svaki dan na jutarnjoj smotri, posle dizanje zastave devojke dobijaju dnevno sledovanje ...to je bilo tvoje izricito naredjenje ...znaju ako zatrudne da odmah raskidamo ugovor sa njima ....ako im se ne svidja kod nas uvek mogu da predju da rade kod Siere, kod njega ima svakakvih.
Pos'o je pos'o i nema mnogo biranja a nešta mi Dora napomenu da ta faktura nije mala imao je nekih troškova oko štelovanja, doterivanja kaže poradio je na imidžu i to sve košta, ne znam msm....
Comment