Mesto za druženje i razmenu mišljenja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
.......dobar dan svima i moram da primetim da posao u "preduzecu" ocigledno ne funkcionise dobro kada svako vuce na svoju stranu iko kako i koga hoce?Primeceno je i zabusavanje kod pojedinih sto nije dobro za posao i zato, integracija gospodo,
integracija ali i raspodela ingerencija, inace nista od Sierine sledece isporuke.
Comment
-
-
heeee....kad sam ti ja to govorio...
A hteo sam i sa Milkom da te upoznam, mozda i da te Interder i ja prizenimo.Ali ti si bio ubacen u nase redove da uneses haos i nemir
I da ti kazem i da si uspeo.Intarder jos ne moze da preboli.Veceras sam ga uhvatio u krevetu sa samo njih tri.Nisam mogao da verujem.Intarder koji ima svoj harem..... sa samo tri devojke... kukuuuuu sramote
Zato sam ga poslao na Zlatibor jedno nedelju dana...da dodje sebi.Poslao sam i 10-ak devojaka da brinu o njemuYou can run, but you can't hide.
Comment
-
-
JUHUUUUUUUU...Intarder je izlecen
Znao sam da ce "planina" da mu pomogne......
Taj svezi vazduh zaista leci.A i tamo je "ruza vetrova" tako da je prodisao
Intarder, veceras stizem sa Sierom i Dorom u vezi poslovnog sastanka.Pripremi devoj.....ovaj... one papire... znas vec
S'obzirom da nigde nismo isli za praznike, odmor na planini...ce nam svima dobro doci.
You can run, but you can't hide.
Comment
-
Comment