Damper

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WladimirWB
    CBC Član
    • 17.05.2011
    • 17
    • Brestovac, Serbia
    • Lancia Dedra LX

Damper

Pozdrav svima.

Evo doslo vreme da i ja otvorim temu... Ima li neko nekog iskustva sa ZGLOBNIM DAMPERIMA?

Ja kao neko sa skromnim iskustvom cu dobiti priliku da se pokazem i dogazem na Volvo A25 ili tako nekom. Imacu kratku obuku pa test voznju pa sta mi bog da. Ja Damper nikad uzivo video nisam i sam susret sa tom azdajom od masine ce mi prodrmati adrenalin a onda krece prvi susret sa retarderom, kipovanjem i ko zna cemu jos...

Na youtube sam nasao dva klipa kao tutorijal i na neka pitanja mi dao odgovore ali dobro bi mi dosao svaki savet vezano za bilo sta oko Dampera. Ali i kipovanja. Verujem da nista od toga nije toliko tesko i da cu se uigrati vremenom ali prvo treba preziveti prvih pola sata TEST voznje, da me tad ne oteraju ko stetnog...

Unapred zahvalan svima.

• TITO
    CBC Član
    • 25.03.2011
    • 62
    • Novi Sad
    • '88 Honda Prelude

Ovo je malo off topic..ja sam razmisljao da krenem da pravim video snimke sa instrukcijama kao sto to rade Amerikanci i da tu objasnim neke stvari, od terminologije do nekih stvari kao na primer kako raskaciti i zakaciti prikolicu, kako se stavljaju lanci, voznja, kako se salta 3+3 i 4+4 itd.. sta kolege misle o tome? Jos nisam video da to neko kod nas radi

Comment

• stevak
      CBC Senator XXL
      • 31.05.2009
      • 1215
      • Zemun
      • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by TITO View Post
      ja sam razmisljao da pravim video snimke sa instrukcijama ... itd.. sta kolege misle o tome?
      Male su šanse da ću ja sesti za volan neke radne mašine (barem ne u ovom životu), ali bi mi bilo zanimljivo da vidim i da se pomalo podučim kako se sve to radi.
      ex SAABotražitelj

Comment

• WladimirWB
        CBC Član
        • 17.05.2011
        • 17
        • Brestovac, Serbia
        • Lancia Dedra LX

Originally posted by TITO View Post
        Ovo je malo off topic..ja sam razmisljao da krenem da pravim video snimke sa instrukcijama kao sto to rade Amerikanci i da tu objasnim neke stvari, od terminologije do nekih stvari kao na primer kako raskaciti i zakaciti prikolicu, kako se stavljaju lanci, voznja, kako se salta 3+3 i 4+4 itd.. sta kolege misle o tome? Jos nisam video da to neko kod nas radi
        Meni bi svaki takav klip bio interesantan... Pogotovo sto sam primoran da laziram iskustvo zarad dobijanja volana u ruke a onda mogu pasti na sitnici. Primera radi, vozio sam a ne znam zakaciti prikolicu. Ali na netu nema takve obuke, zato Tito samo napred, tvoja ideja ima prodju.

Comment

• Intarder
          CBC Senator XXL
          • 25.11.2011
          • 3586
          • Medakovic
          • Alfa Romeo

Evo sada cemo vam Sniper i ja da pokazemo kako se otkacinje i zakacinje poluprikolica

Glavna uloga - Pro FX-Sniper
          Kamera - Intarder

Malo se ja zahebavam....Wladimire nije se niko naucen rodio, tako da nemas cega da se bojis neces sigurno pasti ako ne znas da zakacis ili otkacis prikolcu (moze samo prikolica da padne )...veruj mi uvek ima raspolozenih kolega da ti pomognu...tako da samo opusteno vremenom se sve savlada.
          A ovakvih i slicnih snimaka imate na internetu koliko hocete...samo malo proguglajte i nacicete sve sto vas zanima.

Comment

• WladimirWB
            CBC Član
            • 17.05.2011
            • 17
            • Brestovac, Serbia
            • Lancia Dedra LX

Ma jesi se ti zezao ali ja pazljivo odgledah oba klipa...

A temu mozete i zakljucati jer Damper vise nije opcija, jutros su mi javili da me odbijaju i bez test voznje, navodno im vise ne treba vozaca... Tako da ako znate bilo koga, za bilo koju kintu, da se vozi bilo sta, bilo gde javite mi... Pristajem na sve!!!

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Al je ovaj Sniper deb'o
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
              X