Vozač šlepera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nightdriver
    CBC Početnik
    • 21.05.2014
    • 4
    • Beograd
    • yugo

Vozač šlepera

Poštovani

Imam dozvolu za šleper,položen adr (33god,ne pušim,ne pijem,hr i srb pasoš)i nešto malo iskustva u vožnji u međunarodnoj ali i to što sam znao zaboravio sam.Prvenstveno mislim na papirologiju i procedure na graniicama itd...
    Što se tiče same vožnje znam dosta,priznajem nemam iskustva u parkiranju na rampe ,vožnji u rikverc i slično...
    Želeo bi da ponovo počnem da vozim u međunarodnoj,da se usavršim i konačno osamostalim .Ne idem sa namerom da zaradim neke pare jer znam da nema para i sve sam video i sve mi je jasno ko dan.
    Prvenstveno volim da putujem ,vozim,nije mi frka da ostajem na putu dugo i slično...

Da li znate nekoga ,firmu ili slično da bi me zaposlili da radim u dvojci u početku dok ne steknem iskustvo 100% zanima me hladnjača ali može i cerada.
    Vozio sam scaniu manuelni menjač,daf, sa menjanjem brzina sam ok......
    Ako neko ko ima svoju firmu ovo čita neka mi se javi na pp da se dogovorimo.Očekujem da mi se plate troškovi hrane ,higijene itd znači osnovno.
    Dajem prednost Rusiji i hladnjačama........
    Hvala
  • Siera
    Cbc Senator
    • 09.11.2009
    • 1365
    • Čačak
    • Stralis

Komplikovano poprilično, mislim da ti je lakše naći neki posao ka Evropi ili EX YU zemljama nego odmah hladnjača i Rusija. Ova zadnja kombinacija nije preporučljiva ako niste spremni na svim mogućim poljima pri tom mislim na minimalno znanje jezika, papirologije, geografije, mehanike, prolazi se kroz regione gde ima vojnih dejstava i za kraj vozačkog iskustva, za 4-5 meseci tamo počinju snegovi i teški uslovi i vožnje i puta što ne bi preporučio za početak. Bolje traži nešta od poslova koji se rade tu bliže nego ići ka RUS, tamo možeš imati samo probleme u takvoj situaciji. Nekada je moglo i da se preporuči i vozač i firma a danas zbog sebe to više ne radim iz prostog razloga zato što su se ljudi "izbezobrazili" i jedni i drugi, pošalješ nekome vozača onda ovaj kuka poslao si mi čoveka nezna, krade lopov. Preporučiš nekome firmu onda ovaj dodje plače kuka e ovaj mi odbio od plate, nije mi platio, zakinuo me, optužio me za visoku potrošnju tako da jednostavno mnogo je mirnije bez preporuka i za koga sam nekad bio siguran danas više nisam.
    Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• nightdriver
      CBC Početnik
      • 21.05.2014
      • 4
      • Beograd
      • yugo

Pozdrav Siera slažem se u potpunosti bolje je da tražim ka Evropi,samo sam rekao dajem prednost Rusiji jer sam malo avanturističkog duha .
      A što se tiče preporuka takođe delim mišljenje niti bih koga preporučio niti bi da mene neko preporučuje jer se kasnije obavezno nešto izjalovi.Sve poslove sam nalazio u prošlosti bez ičije pomoći tj preporuke tako nisam nikome dužan i slično.
      Ima svašta i od gazda a i od vozača tako je i u svim drugim oblastima jednostavno dolazi sve gore nažalost....Hvala na javljanju pozdrav

Comment

• Siera
        Cbc Senator
        • 09.11.2009
        • 1365
        • Čačak
        • Stralis

To ti je otprilike tako, vidi malo mada sad će još malo i godišnji odmori, treba li nekom zamena i sl
        Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Slucajno upadoh ovde i videh o cemu vas dvojica pricate.
          Mislim da je Siera u pravu.Batali Rusiju za sad.Nemas toliko iskustva za nju a tamo ima svaceg....veruj mi.

Uskoro pocinju godisnji odmori pa mozes da krenes da se raspitujes po firmama da li su im potrebni vozaci.Mada je zeznuto sto si slab sa papirologijom.Nije to neki bauk....da se nauciti, ali.....gazde bas i nece nesto biti odusevljeni time.

Sa srecom.
          You can run, but you can't hide.

Comment

Working...
          X