Transportne berze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ac1d
    CBC Veteran
    • 22.02.2008
    • 124
    • Velika Plana

Transportne berze

Vaša iskustva sa transportnim berzama, odnosno, količina i kvalitet ponuda, sistemi naplate, bezbednost.

Lično koristim Timocom www.timocom.com već šest meseci. Sistem je prepun naših kompanija od autoprevoznika do velikih kompanija. Ima solidan sistem naplate potraživanja (ako pogodite turu sa nekim ko je kao i Vi na sistemu posreduju, naravno za procenat, u naplati). Postoji gomila tovara koji se nude na ovoj berzi,ali lično ne mogu da se otmem utisku da je ova berza razlog što su cene prevoza srozane na neverovatno nizak nivo (ponude koje se ovde pojavljuju recimo za kompletan šleper na relaciji Milano do Beograda se kreću od 1200 do 1400 Eura! ) što je preterano. Mislim da ovu berzu može najuspešnije da koristi autoprevoznik koji ima svoje vozilo i sam ga vozi. Na berzi je ogroman broj Srpskih prevoznika i agencija. Ponuda zbirnih utovara je sasvim zadovoljavajuća. Sistem radi i na Windowsu i na Linuxu uz malo ubeđivanja . Cena korišćenja je oko 100 Eura mesečno

Špediter www.spediter.com domaća berza, lično je koristim kao imenik jer ima veliki broj prijavljenih prevoznika iz Srbije i okruženja.

Ima li još neko iskustva sa sličnim berzama?
    "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
  • Meda
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2006
    • 415
    • Vračar

Ja kad radim kod caleta, samo timocom, od njega se zivi . . .
    Neznam sto ti je cudno to da jedna ponuda tereta prolazi kroz dve, tri ruke.
    Kako mislis da su neki ljudi zaradili za kamion. Nemoj da gledas samo kompletan utovar, mnogo vise zaradis na dotovaru
    Cak sam naucio koje ponudjace da izbegavam, jer nude svasta, a malo toga imaju u stvarnosti.

E kako mi je drago da s'nekim mogu da popricam o ovome
    What is the sound of shit happening?

Comment

• ac1d
      CBC Veteran
      • 22.02.2008
      • 124
      • Velika Plana

Koji ti je timokom broj? Pazi, znam da se na dotovarima mnogo lepše zaradi i uz to ne moraš da rizikuješ 2000 eura da bi zaradio 50. Na jednoj paleti iz Beča zaradiš kao na punom šleperu iz Španije. Naravno da LTL rules

Comment

• Meda
        CBC Senator XXL
        • 01.09.2006
        • 415
        • Vračar

Kad ti je dosadno, a imas nekog Djuru u 59-ci, iskoci nekih 200 kila u okolinini za 150 eura, zovnes Djuru i on ce to voziti za 100, a ti imas cistih 50 eura. E sad treba znati tog Djuru, koji nije ljiga i koji nece juriti original
        What is the sound of shit happening?

Comment

• ac1d
          CBC Veteran
          • 22.02.2008
          • 124
          • Velika Plana

A uz sve to treba ubediti Švabu da ti plati na vreme i da bankarske troškove stavi na svoj račun

Comment

• maxsrb
            CBC Početnik
            • 20.05.2009
            • 3
            • m.m.mfsf

Re: Transportne berze

www.cargoagent.net jel ima neko iskustva sa ovom berzom?

Comment

• BL95
              CBC Početnik
              • 04.06.2009
              • 2
              • Beograd

Re: Transportne berze

ja licno isto koristim www.timocom.com skoro sam poceo, mogao sam da testiram mesec dana i onda sam preuzeo. koristio sam i cargoagent ali to ti nije nizasto, oni ti pustaju svakoga u program. ne trebas imati cak ni registrovanu firmu pa onda mozes zamisliti kako je sigurno ako trebas nesto naplatiti. znam par firmi koji su pali na nos. presli su isto na timocom. oni ti sve provjeravaju cak da li ti je blokiran racun preko banke i to rade za sve firme sirom evrope!!!! barem znas ako uzmes neki utovar preko timocoma da ta firma postoji i da nije blokiran racun a drugo oni imaju odelenje za naplatu ako ti neko ne plati. kad pogledas u cargoagent sve one firme koje stoje u crnoj listi te firme nisu na timocomu!!!

Comment

• MUŽIĆKA
                CBC Početnik
                • 30.09.2015
                • 1
                • Zagreb
                • BMW

Pozdrav ima li netko tko trenutno koristi TimoCom ovu burzu transporta?

Comment

• Jovica78
                  CBC Početnik
                  • 24.03.2020
                  • 1
                  • Nis
                  • KIA ceed

Originally posted by MUŽIĆKA View Post
                  Pozdrav ima li netko tko trenutno koristi TimoCom ovu burzu transporta?
                  Pozdrav,

Ja sam prestao da koristim TImcom odavno, jer su po meni preskupi mesecno... a tesko je kao malo preduzece da pogodis turu, posto nemas recenzije.

Trenutno koristim: NadjiTuru - Link sam ostavio. za 50 RSD po info za turi...

Po meni skroz OK prica...

Comment

• Bassivity
                    Tek je upao...
                    • 06.07.2020
                    • 1
                    • Mladenovac
                    • e46

Originally posted by Jovica78 View Post
                    Pozdrav,

Ja sam prestao da koristim TImcom odavno, jer su po meni preskupi mesecno... a tesko je kao malo preduzece da pogodis turu, posto nemas recenzije.

Trenutno koristim: NadjiTuru - Link sam ostavio. za 50 RSD po info za turi...

Po meni skroz OK prica...
                    Pozdrav, da li jos uvek koristis nadjuturu? Meni ne funkcionise nikako, obavestenja ne mogu pregledati, a pretraga je uvek prazna.

Comment

Working...
                    X