Zanimljivi klipovi
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Comment
-
-
cekaj nesto mi nije jasno. jer tvoja nova igracka koliko vidim nije euro5???Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Dobro vidis!!! E4 je. +sto sta fali sa njega! To ti je kad gazda narucuje kamion i uopste se ne razume u ovu oblast!!!
Nema ni comfort shift dugme,ni frizider, ni centralnu...da nabrajam?
A opet je NOV sto je najvaznije! Hteo je on meni da uvali TGA 460 XXL sa skromnih 640000 predjenih km,ali kad smo ga nakacili na dijagnostiku ispostavilo se da je preso 820000 + oba EGR ventila su crkla + ko zna sta jos jer nismo gledali dalje.
Comment
-
-
je tvoj gazda uopste ima polozeno za c kategoriju ili je jedan od onih ma ko hebe vozaca neka samo donosi paremrzim takve. je planiran tandem za njega i gde ce da krstari???
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Ada,pun pogodak! Igraj loto!!
Da,planir se tandemka za nj. a navodno ce trcati do Bara,Rijeke i Kopra.
Videcemo....
Comment
-
-
Comment
-
-
Peterbilt Truck 379
Snimite ovaj Peterbilt truck.Nije los.poz Totti
alfista 365dana u godini do kraja zivota.
Comment
-
-
Sledgehamer Piterbilt truck
ovaj Piterbilt je vrh.950ks sa 2 turba i Detrit diesel.Snimite kako pase travu.
pozz Totti.
alfista 365dana u godini do kraja zivota.
Comment
-
-
Originally posted by Milorad90
ja obicno kada idem iz LO u HI prebacil klapnu i kada pustim gas necekam da on sam prebaci , nego izbacim salter u neutral pa ga vratim nazad , obicno tako saltam nada se radi o CAT i detroit motoru , dok cuminus puno brze vraca obrtaje i tako da nema potrebe izbaciti pa vratiti nazad , sa izbacivanjem i vracanjem nazad , samo dobijes malo brze saltanje ,jako je korisno na uzbrdici i 18 brzina menjacu
Comment
-
Comment