Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ado aj mi pojasni molim te kako se menjaju brzine sa njim.
Koliko to ima brzina ne vidim lepo na slici?
Sta mu znaci polozaj F i P?F je valjda ler jel tako?
I ona sa strane na menjace sta je,da nije mozda za pola brzine?
I baci jos koju sliku unutrasnjosti ,da vidimo kako su izgledali tada fiati =]
Ono F je reklama za fuler
Menjač je 3x4 brzine.Srednje brzine rade kako koja u procentima.Ako se nevaram 1 i 3 rade na 80% a 2 i 4 na 60% celih brzina, ali samo kada je položaj šaltača (maloga sa strane) u sredini.
Šaltač se za kretanje postavlja u donji položaj - redukovane brzine i šaltaju se sve 4.Dok je u 4 brzini šaltač se prebacuje u srednji položaj i pritiskom na kvačilo spojnica prebacuje na srednje brzine, sa tim što se ponovo vraćaš na 1 brzinu.U srednjem položaju se isto šaltaju sve 4 brzine.Kada se dodje do 4 brzine (a treba vremena) šaltač se samo pomeri u 3 položaj - gornji i samim puštanjem i dodavanjem gasa bez upotrebe kvačila prelazite u brze brzine.Naravno spore i srednje brzine idu sa duplim kvačilom. Kada se prebacuje u više ide duplo kvačilo bez gasa, a kada se vraća u niže duplo kvačilo sa jačim među gasom. Inače sve brzine (sem spore prve) mogu da se šaltaju bez upotrebe kvačila na 1500 obrtaja.
Creva koja se vide na menjaču su ustvari creva za vazduh koja služe za šaltač.Najčešći uzrok nekog kvara fulera su baš creva jer znaju da se zapuše, ali se to reši za par minuta upotrebom kompresora.
A ona mala ručica pored menjača na slic 3 je ručni gas mada ga ja koristim umesto tempomata. Radni na sistemu izvlačenja.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Nemojte mi zameriti sto pitam ovo (nisam imao prilike da gledam kako neko gazi MB), ali zasto brzinomer odjednom skoci sa 40-60 veoma brzo, pa onda ubrzava polako pa onda opet 80-100 za dve sekunde itd?
Comment