Polaganje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nemkebg
    CBC Senator XXL
    • 25.05.2008
    • 337
    • Beograd, Novi Sad

pa trebalo bi neko iskustvo i mene je zacudilo sto ne treba al aj da iskoristim priliku dok je ovakav nacin polaganja. pa pocnem da vozim neko kamionce, da se stekne iskustvo... a onda tek na te velike slepere i sl.
    Toyota je mozak
    Aston Martin je lice
    Kadilak je stomak
    Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• nemkebg
      CBC Senator XXL
      • 25.05.2008
      • 337
      • Beograd, Novi Sad

e danas imao polaganje i pao iz samo policajcu znanih razloga.
      lepo odradio poligon, doduse sa malo jacim gasom, odlicno odradio polukruzna okretanja, stajao na stop, semafore, gledao ogledala, davao migavce, pratio prikolicu, drzao se ogranicenja brzine. e jedino sto mi pada na pamet da sam mozda lose uradio je: polagao sam na poligonu na kosutnjaku, e kad se ukljucujes sa poligona na glavni put ima mali uspon, e niz taj uspon su u trenutku kad sam izlazio prolazila neka deca, ali uz ivicnjak ne preko asfalta. i da ih ne bi ugrozio ili sta vec levi migavac i pomerim se malo u stranu i stanem na stop. e jel to razlog da padnem? svo vreme vrtim film od polaska i siguran sam da ni jedne greske nije bilo osim eto mozda te dece.
      Toyota je mozak
      Aston Martin je lice
      Kadilak je stomak

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

A jbg sta da ti kazem,mozda mu nije legla plata ili ga zena zeza nesto jeste

Ja imam sad testove pocetkom septembra i ako polozim onda voznja.

Srecno drugi put sta da ti kazem.

I da li moze sa 18 da se polaze za E,naravno kad polozim za C.
        300 ljudi sam pitao i svako mi drugacije kaze.
        Aj ti mi reci ti sad polazes,jer ne mora da se ceka 21 godina ili da sam vozio negde nekoliko meseci?

Toliko sam se gluposti naslusao za ta polaganja da vise ne znam kome da verujem,moracu da zovnem neku autoskolu za E da pitam posto ova moja nema za E.

Comment

• nemkebg
          CBC Senator XXL
          • 25.05.2008
          • 337
          • Beograd, Novi Sad

koliko sam upoznat mozes sa 18god i sa c kategorijom da polazes za e, al najbolje ti nazoves autoskolu i pites.
          Toyota je mozak
          Aston Martin je lice
          Kadilak je stomak

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

Originally posted by Milorad90
            Toliko sam se gluposti naslusao za ta polaganja da vise ne znam kome da verujem,moracu da zovnem neku autoskolu za E da pitam posto ova moja nema za E.
            to si trebao odmah da uradiš
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Pekar
              CBC Član
              • 15.11.2007
              • 95
              • Beograd

polazi odmah sve,ja sam ispunio vozacku kojekavim pecatima na svim kategorijama...sem d

Comment

• nelle888
                CBC Početnik
                • 16.08.2008
                • 4
                • pozarevac

evo mala pomoc sto se tice polaganja.znaci moras da polozis za ''c''kada to zavrsis cim dobijes pecat u dozvoli automatski sa time dobijas mogucnost polaganja ''d i e''.nije potrebno neko iskustvo ili duzina c bar meni zato sto sam imao b vise od 13 god za ''d'' se polazu i testovi i voznja a za ''e'' samo voznja bez testova .
                sada je mnogo lakse zato sto ima cd a na njemu su sva pitanja koja se nalaze na ispitu i mora se to znati inace nema prolaza

Comment

• Milorad90
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2007
                  • 975
                  • Beograd

Pa sigurno cu da polazem odma i za E,da zavrsim to odmah,dok ne dodju neki zakoni.....ali prvo da zavrsim za C.

Comment

Working...
                  X