Ljudi ja sam juce vozio neke cokolade na sajam,pa sam malo procunjao oko izlagaca.Obavezno pogledajte ovaj sajam,nema greske . Dosta izlagaca,inovacija i svega.Necete se pokajati
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
@ada
čisto da ne bude zabune,ne nosim više tu majicu,sad nosim "SEX INSTRUCTOR,FIRST LESSON FREE"
p.s. i okvir naočara sam promenio
bez šale sad,možda navratim u subotu na sajam,pa ko bude išao možemo negde u petak kad budemo sigurno da ćemo ići da razmenimo brojeve preko pp pa da se nađemo tamo.
p.s.2 zaboravih da ti čestitam na unapređenju u admin.(već si me jednom cenzurisao )
Bio danas i ja,razočarao me Atego,totalno loša rešenja,za moj pojam nekvalitetno odrađen,verovatno je rađen u turkey,a tek unutrašnjost...stariji model je 2x bolji.Tegljače nisam nešto ni gledao,ne interesuju me previše,ali ono na šta sam obratio pažnju je novi Iveco Daily Cargo i to onaj najveći model sa duplim točkovima,neverovatno ali to čudo nosi 4t ,posebno me je oduševio DAF LF 45,nisam ni znao koliko je dopadljiv kamion i kvalitetno odrađen.Mislim da sam video "little" na Sat-ovom štandu,ali mi bilo glupo da je pitam bilo šta,a i bila je ogromna gužva (neka nagradna igra,naš narod to obožava ).Velika ponuda rezervnih delova,pronašao krovnu klimu-ugradnu,Webasto,košta 850 eur bez ugradnje,mnogo dobra stvar.Radi preko akumulatora,znači i kad je motor ugašen,ma extra za čekanje na granicama i carinama
webasto za te pare je odlična ponuda samo je si video koliko je kw???
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
@ada
u pitanju je uređaj NITECOOL TCC-100,naravno Webasto,pogledaj na njihovom sajtu teh.karakteristike da ja ne lupam bezveze jer nisam siguran za kw,mislim da je potrošnja struje 15-150 w
@little
čini mi se da si unosila neke podatke u komp.dok je neki smarač izigravao mc-a da se posetioci isprobaju na nekom testu,a batak je to ili..???znam za jednu vrstu bataka
Comment