Kamion Cisterna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ranko
    CBC Član
    • 25.06.2007
    • 86
    • Sremcica City

Kamion Cisterna

Drugari pre svega izvinjenje jer sam sada prvi put na ovom delu foruma.

Posto buduci surak sa Kosmeta zeli da kupi kamion cisternu za prevoz autogasa da li moze da se pazari za EUR 20-25k a da nije totalni dres!

Ja sam mu vec rekao da je to mali iznos kojim raspolaze i da nece moci da nadje nesto sto valja...

Mislim da mu za taj novac ni uvoz ne pomaze jer ce ga i da nadje nesto jeftinije carina i porez zakopati ( mislim da iako je roba koja ulazi na Kosmet oslobodjena PDV-a da ce ipak isti morati da plati i nece moci da ga povrati ali mozda se i varam )

Ukoliko naletite na nesto ovako molim vas za predlog, link, kontakt...

Napominjem jos jednom da mu treba kamion cisterna za prevoz gasa i to bez prikolice do EUR 25k.

Jos jednom izvinjenje i samo da vam kazem da iako nemate moderatora za ovaj deo foruma zaista sve izgleda veoma lepo, uredno i citko... Dosta sam postova pogledao iako me posao ne vuce ka ovoj temi ali zaista ima super stvari da se procita.

Hvala i veliki pozdrav ranko
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

druze nikakav problem nije da se nadje cisterna i za te pare ali koliko konja i koja nosivost, kakva kabina. kosovo je svo u brdima tako da mu treba dobra snaga. opet kada padne sneg treba mu pogon cak i na sve tockove sto je teze naci. znaci nije samo tako. u svakom slucaju probaj ovde da vidis!!!

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ranko
      CBC Član
      • 25.06.2007
      • 86
      • Sremcica City

ada druze hvala ti puno na brzom odgovoru ( ps. super vam je tema sa pricama sa drumova )

Kosmet jeste sav u brdima ali generalno od ovoga sto je ostalo "prohodno" sve je ok i samo je zeznuto od Zubinog Potoka do Mitrovice obilaznicom preko brda...

Inace treba mu sto manja cisterna tj. ne preko 10ak tona, nece biti predvidjena za duza putovanja ( preko dan dva ), a i pitanje snage je zanemarljivo. Ma samo da je cisterna, da je ok i da je do 25K.

Gledao sam par sajtova ( seljari, kleyn... ) ali niko nema nista trenutno na lageru u Srbiji a plasim se da je sve preterano skupo jer je ispod 6 godina...

Pogledacu i ovaj link koji si mi ostavio pa cu mu reci sta i kako...

Hvala ti puno i ako naletis na nesto pls. cimni.

Pozdrav

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

ako se nesnađeš, najbolje je da nazoveš prevoznike koji se bave baš tim vidom posla (prevozom gasa) jer su oni najbolje upućeni gde bi mogao da nađeš takvo vozilo. Nikada se nezna možda baš oni hoće da prodaju ili menjaju svoj kamion. U svakom slučaju puno sreće u traženju.
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
        X