kako dolijati gps-u koji je postavljen u rezervoar? ima li spasa?
gps
Collapse
X
-
boga mi....sve belezi....radi na plovak u rezervoaru samo sto je skala podeljena na 90 crtica i ocitava svako naglo istakanje....o vecem racunu da negovorim.....sef sedi za racunarom i tacno zna koliko goriva moze da stane .....uzas....ali srbija je ovo.....nadmudricemo mi gps....
Poruku izmenio: sri98
Comment
-
-
Neznam koji je truk u pitanju ali slaba vajda. Noviji kamioni imaju na bordu čak i opciju koliko je nafte prošlo kroz dizne pa sve i da izvadiš iz tanka dopunom će brzo ukapirati šta se dešava jer retko ko sipa u truk samo 100l nafte.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
nije truk vec kombi,i nije fabricko vec dodatno ugradjeno ovde u bg. to za gorivo je samo jedna od mnogo opcija koje ima. svako vozilo ima posebnu sifru i kada se netom konektuju na recimo moju sifru tacno vide gde sam,koliko sam vozio,gde sam stao,kojom brzinom sam isao.....
Comment
-
-
E izvini zemunac72 ali moram i ja da se nadovezem na tvoju temu,ima malo veze sa tvojom pa da ne otvaram bezveze novu temu.
Kako da se probije blokada na kamionima,posto su svi ograniceni na 80,85,90, i man neki viper edition 91 km/h?
A sad vidim da su poceli i na kombije da ubacuju blokade sto je katastrofa
za vozace.
Comment
-
-
Za preticanje traktora ili slicnog sporog vozila nije potrebna veca brzina.
Ako je blokada stavljena to znaci da "tako treba".
Nadam se da pravite razliku izmedju teretnog vozila (koje je nekad i lako) i "obicnog" kombija (koji je nekad i pretovaren).
Salim se. Dobro dosli u Belgiju gde je zabranjeno preticanje za kamione u vecini slucajeva i to na autoputu. Kamion nema sta da trazi u srednjoj traci (ako ih ima najmanje tri). Ako slucajno ima samo dve trake to je katastrofa za ritam saobracaja. Dzabe se nesto zove autoput.
Mozete biti sto posto sigurni da ce u buducnosti biti jos vise ogranicenja u svakom smislu za teretna vozila i to ne samo zbog sigurnosti.
Comment
-
-
za kod nas jos uvek blokada manje više, ali za evropu sa našim tablicama kamion mora biti blokiran na onu brzinu na koju pise na dozvoli.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Samo da se nadovezem na pocetak teme.
GPS risiver ssluzi iskljucivo za dobijanje tacne pozicije vozila, svi podaci koji idu prema vasem sefu (ili nekom drugom) idu iskljucivo preko GPRS-a.
U tom vasem uredjaju se nalazi kartica mobilnog telefona preko koje ide sva komunikacijam.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
pored fabrickog kljuca svaki vozac je dobio svoj kljuc za dodatnu bravu. kljucevi su isti za sva vozila ali cipovi u njima nisu. u bilo koji auto da sednem moram da stavim svoj kljuc da bi mogao da upalim. cim upalim komp registruje da sam ja u vozilu....nemozes ni kolegu da ocrnis....
Comment
-
Comment