ah,to kod nas je tuzna balkanska prica. nas kolega koji je bio vozac je postao sef i sada ima problem u svojoj glavi....zna koliko se uzima na gorivu i dnevnicama....kad preracuna ispadne dosta vise od njegove plate....e tu je proradila ljudska pakost i zavist i stigao je GPS. on sa osmehom kaze ;sto ste uzimali uzimali ste!
ma....ako uspe sve ono sto smo smislili obavesticu vas.
A kako se mulja sa tahografom,znaci i vezano za vreme i brzinu,aj podelite zanat nama mladjima da i mi nesto znamo,cuo sam za neke fore sa cigarom,pa nesto sa sestarom i ocrtavanjem krugga na listicu....
To znam,U EU nema zezanja sa time,kazne ubijaju kolike su,a i svi kamioni posle ja mislim 2006 moraju da imaju digitalni tahograf tako da nema zezanja.
Nego me zanima,vidim da se neki jos zezaju sa time.
Pre neki dan mi se hvali jedan vozac,pokazuje mi listic a on baja vozi atega 115kmh
Ogranicenje brzine nema veze sa tipom kamiona. Mozes bilo koji da ogranicis na bilo koju vrednost iliti ogranicenje se ne postavlja fabricki zbog razlicitih propisa u razlicitim zemljama.
Po našem divnom zakonu mi smo mislim osim afrike jedina država koja i u euro 5 kamione ima mehaničke tahografe. U obavizi smo tek od 2009 godine, dok je naprimer u francuskoj obavezna i krovna klima inače pauza ne važi. Ja dan danas vozim na inicijale ali do italije. Ove druge zemlje ne bi da isprobavam.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Pošto mi je ime i prezime podugačko upišem inicijale JA a posle nastanejašić đorđe ili Kašić, ili pišem pisano ćerilicu, pa štampano latinicu.Skeniraću večeras pa ću postaviti.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment