Od prosle nedelje vozim kineza http://www.keeway.rs/scooter/hurricane50.html s'tim da je moj model iz 2006 pa ima tockove od 10". Za sada sam zadovoljan, meni treba da se prevezem od tacke A do B. Inace skuter je polovan presao 1800km, nije skinuta blokada, ja sam mu sad uradio prvi servis.
Sto se tice voznje ona izgleda ovako:
Ja+zena=130kg - koji kg manje vise
po ravnom ide do 5okm/h ja sam oko 55. Uzbrdo je prica za sebe, reci cu samo da se malisan lavovski bori. Bice bolje kada skinem blokadu. Za ovih 300km koliko sam presao sam zadovoljan, mada cini mi se da malo vise trosi, neko mi rece da ce cak manje trositi kada skinem blikadu sa aspuha.
Ne planiram nikakvu ugradnju kitova, ostacu na ovih 50cc, planiram da mu odblokiram varijator - da skinem prsten, i da mu sredim izduv.
Pitanje (naravno vezano za blokadu)
Kakva je to blokada u auspuhu? I sta se tu radi, googlao sam ali nista mi nije jasno, mada jos nisam ni rasturao auspuh ali koliko razumem oni nesto tu rade na cevi izmedju auspuha i glave.
Ajd posto sam nov u ovim vodama nako neko moze neka me gde da nabavim stvati tipa rolnica, oprugu za varijator, mozda i neki rezonatni aspuh koji odgovara i za 50cc a opet ce lakse da dise sa njim.
Hvala svima u napred.
Sto se tice voznje ona izgleda ovako:
Ja+zena=130kg - koji kg manje vise

Ne planiram nikakvu ugradnju kitova, ostacu na ovih 50cc, planiram da mu odblokiram varijator - da skinem prsten, i da mu sredim izduv.
Pitanje (naravno vezano za blokadu)
Kakva je to blokada u auspuhu? I sta se tu radi, googlao sam ali nista mi nije jasno, mada jos nisam ni rasturao auspuh ali koliko razumem oni nesto tu rade na cevi izmedju auspuha i glave.
Ajd posto sam nov u ovim vodama nako neko moze neka me gde da nabavim stvati tipa rolnica, oprugu za varijator, mozda i neki rezonatni aspuh koji odgovara i za 50cc a opet ce lakse da dise sa njim.
Hvala svima u napred.
Comment