Oldtimer motori i klubovi u nas?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Punto Abarth
    CBC Senator
    • 11.12.2006
    • 220
    • Novi Sad, Groblje :) 16° 31' 0" E 45° 17' 30" N nekad :(

Oldtimer motori i klubovi u nas?

Poz narode, svrljam malo po ovom nasem lepom forumu, al nikako da nadjem nesto vezano za stare dvotockase... Link ka nekom klubu, ili slicno.

Interesuje me, moze li se i kako kod nas doci do neceg za sredjivanje, tipa... Ne znam... Stari BMW, Zundapp, Puch, mada bih prvenstveno voleo kad bih nasao nesto malo modernije i englesko, Norton, BSA ili Triumph-a

Jedan Commando 750, samo da je koliko toliko na okupu bi ostvario vlazne snove i meni i starom...
    http://www.youtube.com/watch?v=7lgcQUQZBtE

Kupujem HGT/sporting volan
  • slobodank
    Moderator
    • 26.11.2007
    • 1338
    • Stara Pazova
    • Fiat Idea 14.16v lpg

Re: Oldtimer motori i klubovi u nas?

eIzmenjava poslovnih listin je ključni korak v digitalizacijo poslovanja, saj podjetjem omogoča večjo učinkovitost in varnost ter zmanjšuje stroške poslovanja

meni je ovaj sajt bio od velike pomoći, slovenački, jedino je malo teža registracija na forum, potrebno je da ti telefon odobre username, tj prilikom registracije, koliko se sećam traže da imaš br. tel sa pozivnim iz slovenije, pa kad se ta prepreka premosti sve ok.pogledaj ima baš lepih motorića. pozz

Comment

• eto tako
      CBC Član
      • 05.11.2008
      • 66
      • Montenegro-Podgorica

Slikano u Herceg New ...

Pogledaj detaljnije na http://www.nolimitbikers.com/forum/index.php
      ''Sve se vraca sve se placa''

Comment

• driverGSI
        CBC Senator
        • 31.07.2007
        • 252
        • NISHCITY

kod nas je veoma tesko da se nadnje neki sajt ili jos teze neki motor koji ima realmog vlasnika godinama trazim neki motor koji bi sredio a koji je bar30 ili vise godina star nadjem NSU 52g koji inace 20g nije vozen doduse ima neke delove +kompletan je a balavac mi kaze cenu od koje sam zamalo pao u nesvest 7000jevreja
        posle toga sasvim slucajno[bogu iza tregera]naletim na BMW 40g koji je kompletan,radi,treba mu farbanje ali je prelep a vlasnik nece ni da cuje da ga proda
        pa da iskoristim priliku ako neko zna nekog koji ima nesto slicno a smeta mu javite

Comment

Working...
        X