cpi trokira

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cpirider
    CBC Početnik
    • 05.08.2009
    • 2
    • zrenjanin

cpi trokira

poz svima,ja samo nov ovde. ja sam Tibor iz Zrenjanina i vozim skuter cpi hussar. Imam malih problema:kad je motor hladan kad krecem nekako trokira,ne znam ni kako da opisem,jednostavno nece da se razvrti lepo,a kada se posle 50ak metara razvrti ide ko lud. Motor sam uzeo polovan i neispravan pre god dana,bio je kod majstora i uradjena je komplet generalna. Neko mi rece da je zbog toplotne vrednosti svecica,i ja probao razne al uvek isto. Negde sam cuo da mi treba manja dizna(ova je malo sirena) ali ne razumem sto samo kad je hladan??? Inace sem dizne i auspuha nista mislim da nije budzeno(auspuh je leo vince tt sport) Nadam se da cete mi pomoci
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: cpi trokira

automatskom sauhu je potrebno 3-5 minuta da vrati iglicu u pocetni polozaj.. zato ide slabo jer motor dobija manje vazduha a vise goriva u smesi ali nemoj da te to brine, nije nista pokvareno niti mozes pokvariti, na 2t motorima je najgore da imaju siromasnu smesu..

po meni, tu nema problema

Comment

• cpirider
      CBC Početnik
      • 05.08.2009
      • 2
      • zrenjanin

Hvala na odgovoru, a jel moze to nekako da se namesti? da probam da stavim kn filter,imam jedan kuci ali mi majstor stavio obican,kao bucniji je sa kn...

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

ako stavis protocniji filter moras staviti i vecu diznu zbog smese gorivo/vazduh pa ce ti samim tim vise trositi a pitanje je hoces li dobiti dodatnih 5km/h

na 2t motorima sve vuce jedno drugo tako da ti savetujem dosta citanja i shvatanja rada 2t motora(koji su jednostavni) da bi znao sta da mu poboljsas

Comment

Working...
        X