kawasaki kmx 125 iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kristina990
    Banovan
    • 13.04.2009
    • 1066
    • Srbija

kawasaki kmx 125 iskustva

ima li neko iskustva s tim motorom ?
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

Re: kawasaki kmx 125 iskustva

Sta te konkretno interesuje???

Jedina mana je dvotaktna masina, vremenom dosadi miris sagorelog ulja na ledjima,

bolje juri nesto sa cetvorotaktnom masinom
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• kristina990
      Banovan
      • 13.04.2009
      • 1066
      • Srbija

interesuje me održavanje i rezervni delovi doduše još mi ne trebaju ali da znam gde ima povoljno ako zatreba.inače to je motor od mog sina nisam mu dao da kupi nešto jače četverotaktno pošto mu je to posle apn-a prvi veći motor a 4t 125 tipa ybr i sl. nije hteo jer ga je probao voziti i kaže da mu je preslab.ako neko ima ili je imao kmx nek napiše nešto vidim da je u nemačkoj jako popularan imaju svoj kmx sajt

Comment

• Type_R
        CBC Senator XXL
        • 26.05.2007
        • 900
        • Valjevo

Ja sam ga vozio jedno vreme, delova bar sada ima na svakom cosku, ali bukvalno
        ako se vozi normalno masina moze da traje prilicno, ali isto tako moze da se "sahrani" za jednu sezonu

cetvorotaktnu masinu sam predlozio zbog dugotrajnosti, nema odvratnog mirisa sogorelog ulja a potrosnja benzina bar 50% manja,
        ti dvotaktni 125ccm "saraju" sa potrosnjom zavisno od nacina voznje, moze da potrosi 5l/100km a moze i 15l
        3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• kristina990
          Banovan
          • 13.04.2009
          • 1066
          • Srbija

...mom sinu je bitno da dobro ide i da dobro izgleda,ne silazi s njega otkad sam ga kupio, on je prezadovoljan,jeste da više troši nego 4T+2T ulje,ali smatram da za prelazni period dok još ne sazri mu ne treba ništa više, a to je kubikaža koja se posle lako prodaje,skoro svi ti klinci od 16 god gledaju 125 ccm.ja sam hteo da kupi keeway speed 125 ali on za "kineza" ni da čuje

Comment

Working...
          X