...Ili resenje za gradske guzve koje se sve teze podnose
Juce sasvim slucajno na poklon od zeta dobih skuter i to ne bilo kakav (Yamaha,Honda,Aprilia) nego ozbiljan kineski Zhongyu
, al poklonu se u zube ne gleda . On sebi uzeo neki jaci a ovaj od 125ccm je nakon bezuspesnog pokusaja prodaje za neke male novce resio da ipak ostane na neki nacin u kuci, predao mi kljuceve i rekao, teraj matori dok se ne raspadne a onda ga baci u Savu
. A sto je najgore uopste ne izgleda lose niti mu ista fali osim nekih sitnica koje aljkavi zet nije sredjivao a i bas se nije proslavio sa redovnim odrzavanjem.

Posto ja nemam veze o motorima i skuterima i ovo mi je prvi skuter u zivotu ( vozio skutere i motore vise puta ali nikad posedovao) zanima me gde se ove misolovke servisiraju i predlog za neki dobar servis pred zimski san, gde se kupuju delovi, gume i sl.? Kakav je uopste ovo kineski model i dal ima delova za njega, presao je malo vise od 5K km i 2006. je godiste. Koliko bi recimo ovaj tip sa 125ccm trebao brzo da ide, juce sam probao i nece preko 70, dal to ima neku blokadu i kako se to skida, cenim da moze da ide brze
Ono sto sam uocio da treba da se uradi je :
prestelavanje motora i to oko njega da bolje ide
zamena guma
zamena prednjeg diska i plocica
Koliko to moze uopste da kosta i gde moze da se uradi ?
Svaka informacija je dobro dosla

Juce sasvim slucajno na poklon od zeta dobih skuter i to ne bilo kakav (Yamaha,Honda,Aprilia) nego ozbiljan kineski Zhongyu

Posto ja nemam veze o motorima i skuterima i ovo mi je prvi skuter u zivotu ( vozio skutere i motore vise puta ali nikad posedovao) zanima me gde se ove misolovke servisiraju i predlog za neki dobar servis pred zimski san, gde se kupuju delovi, gume i sl.? Kakav je uopste ovo kineski model i dal ima delova za njega, presao je malo vise od 5K km i 2006. je godiste. Koliko bi recimo ovaj tip sa 125ccm trebao brzo da ide, juce sam probao i nece preko 70, dal to ima neku blokadu i kako se to skida, cenim da moze da ide brze

Ono sto sam uocio da treba da se uradi je :
prestelavanje motora i to oko njega da bolje ide
zamena guma
zamena prednjeg diska i plocica
Koliko to moze uopste da kosta i gde moze da se uradi ?
Svaka informacija je dobro dosla
Comment