Jeftin scoot...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Re: Jeftin scoot...

Zli iz aliveee

Comment

• Alekre
      CBC Senator XXL
      • 12.09.2005
      • 780
      • Smederevo

Za karburase si definitivno u pravu.

Za 1000 evra moze da uzme itekako bolji skuter od Peugeota. Liberty, Vespu ET4 50, NRGa, Scarabea, SR-a... Nisu toliko bitne performanse za 50 kubika jer smatram da je kupovina skutera te kubikaze za przenje cisto bacanje para. Jednostavno, neka uzme skuter koji pouzdan i ima umerenu potrosnju. Za grad ne treba vise od tih par konjica koliko ih ima standardno.
      Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• jnikmobil
        CBC Član
        • 25.01.2010
        • 19
        • Nis

Vozim skutere vec 8 i po godina pa se pomalo razumem.
        Ako hoces da kupis kineza samo keeway. iako su kinezi motor im je veoma pouzdan, komsija ga ima 6 godina bez ikakvih ulaganja. Ako se odlucis za njih odrekni se odmah brzine, ubrzanja ili preticanja.
        Piagio free pouzdan motor, veliki tockovi i veliki broj majstora i delova. Mane: svi su generalno sredjivani, jer se uvoze kao otpad, malo sediste (dovoljno za jednog coveka prosecne gradje).
        Peugeto zaobidji u velikom krugu jer pored lepog dizajna nemaju nista vredno na sebi. Nisam video nikog da je zadovoljan sa nekim od njihovih modela.
        Moja 2 favorita za 50ccm su Gilera stalker i RUnner. Runner je veci, lepsi i udobniji, ali zato i dosta skuplji od meni omiljenog Stalkera.
        Vozio sam taj motor 6 goidna a jos sam ga i polovnog kupio. Motor je bio 97 godiste, zamenjene samo karike,rolnice (i to samo jednom) i redovno ciscen karburator (sipao sam mu super). Motor je fenomenalan i sigurno najbrzi u klasi, veoma je lagan (meni posebno vazno jer sam ga cuvao u zgradi pa manipulacije s njim su bile malo teze nego sa biciklom), sediste udobno i dovoljno za 2 tinejdzera ili tatu i sina
        Yamaha skuteri su veoma kvalitetni, ali su po meni ruzniji od italijana i delovi su skupli.
        Naravno tu je i Aprilia, ali je ona za iste pare ili cak vise pruza malo manje od Gilera-e.

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Potpis.
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

Working...
          X