Aprilia Shiver ABS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mihilow
    CBC Veteran
    • 05.07.2011
    • 180
    • beograd
    • traktorce saxo

Aprilia Shiver ABS

jel moze neko da mi kaze nesto vise o ovom motoru ,jel ga vozio probao bilo sta razmisljam da ga uzmem za sledecu sezonu u pitanju je 750 kubika i 95 konja ,vozio sam motore sa slicnom snagom i odnosom tezina snaga ali ne znam kakav je ovaj ,najbrza aprilia koju sam imao je bila rs125r pa i nisam expert za njih .poz
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Odg: Aprilia Shiver ABS

Bolje skuter nego to sranje

Comment

• mihilow
      CBC Veteran
      • 05.07.2011
      • 180
      • beograd
      • traktorce saxo

joj meni se bas svidela a nisam neki street fighter fan oduvek sam bio za trkalice sto se kaze i to sam je video u narandzastoj sa srebrnim ramom bruka izgleda ,ABS model

Comment

• NeCi
        CBC Član
        • 19.11.2011
        • 69
        • Kragujevac
        • Alfa Romeo 33 1.7 16v,Honda Jazz 250cc

Originally posted by skijash View Post
        Bolje skuter nego to sranje

Ja preporucujem skuter, ali ako volis trkalice onda to i kupi, prvenstveno treba da znas za sta ti treba motor i gde planiras da se vozis i koliko, mnogi kupe R-a pa kad krenu na voznju od 200 i vise km vide da su pogresili pa traze da zamene za endura.

Ja imam skutera 250cc i presao sam ove godine oko 10k km, bio sa devojkom na moru njime, prelazio po 700 km dnevno bez problema sto je najvaznije sedi se kao u fotelji sa ispruzenim rukama i nogama sad na tebi je da odlucis ... pozz

Comment

• skijash
          CBC Senator XXL
          • 07.09.2007
          • 1354
          • Beograd
          • wrx

Vozio sam apriliju manu, to je ona sa automatskim menjačem, zato kažem bolje skuter nego to sranje. Pomešao sam, shiver je ona pandurska, jel? U svakom slučaju nisam zadovoljan, ili R ili supermoto ili skuter, ne volim kompromise
          Ja sam na cbr-u 600rr išao letos do mora, nije mi uopšte teško pao put, uživao sam. Samo je pitanje koliko voliš to i da li si u kondiciji, nije R za ljude van treninga.

Comment

• mihilow
            CBC Veteran
            • 05.07.2011
            • 180
            • beograd
            • traktorce saxo

jeste shiver je pandurska samo sto je njihova ja mislim gt abs a ova samo abs ,ne znam kazem od aprilie sam najjace vozio rs125 ,a sto se tice R-ova imao sam ij poceo sam da ih vozim sa 15 god od aprilie rs125 pa ninja 250 gsx-600-750-1000r ninja 1000 i zadnji R mi je bio R1 2007 zucko sa njim sam iso na more do CG doduse iza mi je bio auto sa ostatak ekipe i stvarima ,pa sam se zentao malo kanjona morace i onda je prozujala ista r1 ali crvena isto bg table i onda je bilo zanimljivo a skuter sam prevaziso od 2ge god srednje kad sam imao nexus 500 i pre toga beverly 250i.e. s kojim sam licno preso 15k km za jednu sezonu ,pokupio sam ga na sajmu novog i u novembru je imao preko 15030-40km leto, grad-ada-grad-hotel jugoslavije-grad dnevna tura

Comment

• skijash
              CBC Senator XXL
              • 07.09.2007
              • 1354
              • Beograd
              • wrx

Ako si sve to vozio čudno ti je pitanje.

Comment

• mihilow
                CBC Veteran
                • 05.07.2011
                • 180
                • beograd
                • traktorce saxo

pitanje je na mestu jer ako si probao 3-4 motora iste klase razlicitih proizvodjaca razumeces sto sam to pitao ,razlike su do krova .

Comment

Working...
                X