Piaggio hexagon 180 ccm 2t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pedjaj
    CBC Početnik
    • 27.05.2012
    • 5
    • a

Piaggio hexagon 180 ccm 2t

pozdrav svima kupio sam piaggio hexagon pa me interesuje kakav je to skuter koje su mane itd...trenutno ga popravljam posto je u jako losem stanu al sredice se sve polako a da i interesuje me potrusnja koja je i imam ujedno i jedan problem...kada sam ga kupovao radio je super provozao sam kratko i sve je ok bilo...posle kada sam stigao kuci i probao da ga provozam opet ugasio mi se odmah posle par sekundi na leru upali normalno i odmah a cim dam gas i krenem on se ugasi u voznji neki pud na 20 neki na 80 ali se ugasi dali neko zna sta je problem HVALA I POZDRAV SVIMA
  • b_samardzic
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 1557
    • Smederevo

Odg: Piaggio hexagon 180 ccm 2t

Kako moze da se ugasi kad ga vozis 80? On je automatik i ne mozes da ga izbacis sa 80 na ler.

Ako prestane da radi na 80 u voznji znaci da ili ne dobija goriva ili ne dobija varnicu u tom trenutku.

Osteo si nedorecen, kad se ugasi na 80 kako ga posle upalis i posle koliko vremena?

Imas li dugme za brzo gasenje na desnoj rucici volana?

Comment

• pedjaj
      CBC Početnik
      • 27.05.2012
      • 5
      • a

Odg: Piaggio hexagon 180 ccm 2t

pa ugasi se iy cista mira i na manjim bryinama nemam dugme ya bryo gasenje samo preko kljuca iygleda da je problem u dovodu goriva ili prljav reyervar pa yapusi ali najgore mi je sto se posle gasenja istog momenta upali iy prve

Comment

Working...
      X