Ja sam vozio CPU gtr, nov kupljen 2004te, placen 2.500eur, medju prvima mi je bio isporucen, posto je nov model, odmah nakon sajma u martu te godine, ili april ne secam se sad tacno(3-4april mislim da je bio sajam) i tad sam ga preuzeo. E sad to im je najskuplji i najbolji motor, postoje i jeftiniji, inace je dobra "fabrika" CPU. U Austrijij se sklapa, a delovi su od ko zna koga, od svega pomalo
Na 33.000 sam otvarao motor, menjao lezajeve. . . . I tako, to ti je neka kilometraza na kojoj mozes ocekivati da se nesto radi na motoru, ali ovaj moj je bas bas gazen
Tom prilokom mi se nije svidelo to sto sam video unutra. Ipak je Aprilija 300x bolja
, tako da sam presao na apriliju
Novo je skupo, ipak sam za polovnu soluciju, npr.moj drug je kupio Pug neki, nije speedfight u Pa za 1.200eur sa 3.000predjdnih kilometara
Kubikaza je nebitna, svakako je bolji 4otaktni motor od 2taktnog
, ali ni ovi nisu losi. . . Ja bi trazio Apriliju RS125 ili RS50, a i motori od 50ccm, mogu da budu brzi i veoma opasni, malim prepravkama i skidanjem blokada
Da, obavezno preporucujem LIQUD, sto bi rekao kolega gore vodeno hladjenje, i toplo preporucujem da bratu NE kupis motor
Pogotovu skuter, nekon svega toga sto sam prosao, ipak je to jedna glupost, dobra stvar samo za pecanje riba, ipak ako zelis 2tocka, kupi pravi motor
I gledaj da, ako to bude skuter ima sto vece tockove. . . Ovaj moj (ex) imao je 13" a pug, sitne male

Tom prilokom mi se nije svidelo to sto sam video unutra. Ipak je Aprilija 300x bolja

Novo je skupo, ipak sam za polovnu soluciju, npr.moj drug je kupio Pug neki, nije speedfight u Pa za 1.200eur sa 3.000predjdnih kilometara

Kubikaza je nebitna, svakako je bolji 4otaktni motor od 2taktnog

Da, obavezno preporucujem LIQUD, sto bi rekao kolega gore vodeno hladjenje, i toplo preporucujem da bratu NE kupis motor

I gledaj da, ako to bude skuter ima sto vece tockove. . . Ovaj moj (ex) imao je 13" a pug, sitne male

Comment