Da li je neko cuo za Sprint skutere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darko_NS
    CBC Senator XXL
    • 02.12.2004
    • 557
    • Srpska Atina

Da li je neko cuo za Sprint skutere

gledao sam na sajmu, cifre su smesne (600-900e) navodno su kineski skuteri, ima i na rate, 12-20e mesecno.. jel neko ima iskustva sa ovim
    motorcicima, jer je cena jako povoljna, pa da li vrede nesto i da li mogu da izdrze barem 3 godine voznje

recimo ovaj je 650e
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Ko jos nije cuo.
    Po meni vrede...prosle godine je taj od 600 bio 900 a jos moze i na rate i rata je toliko mala da on kroz izvesno vreme sam sebe isplati za za ustedjenu corbu. Ja bez njega u Beogradu ne mogu...malo je lakse u NS ali opet za svakodnevno cimanje po kraju je vrh.

Ja imam jedan sa istom masinom i dok se svi zale ja sam prezadovoljan kompletnim motorom i masinom.

Jedino sto je taj sprint mnogo mali. Inace evo moj ulazi u 4-tu godinu i moze jos da tera a nisam ga stedeo
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• G_Unit
      CBC Član
      • 21.02.2006
      • 35
      • NbG BLock

A koliko taj mali kinez moze da ide max? Tj. u temi kojoj sa postavio na forumu kupio bih KeeWay Hurricane a nisam bas siguran u njegov kvalitet tj max brzinu. Sta mi ti kazes M - Power?
      Lada Samara

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Taj...sprint ima istu masinu kao moju. Kada je bio nov mogao je na pravcu da navuce 70 realnih ili cak ako idem negde malo nizbrdo 80 i kada izadjem na pravac drzim tu brzinu na pola gasa.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Svi ti skuteri prelaze 10-15k i isplate se. Mana im je ponekad radilica koja se iskrivi, nozno paljenje koje se glavi i menjac hoce da zeza. Ostalo radi kao sat. Ne treba ga gaziti u startu, a posle moze i da se skida blokada!!!!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Pantah
            CBC Veteran
            • 25.03.2007
            • 159
            • Beograd

Blokade na skuterima su poznata stvar, ali ?uo sam da i na modelu Princ od 125 ccm ima nekih fabri?kih prigušenja. Pri tome ne mislim na prigušiva?e u auspuhu nego navodno na nešto u karburatorima.

Jel neko ?uo nešto sli?no? Li?no sam zainteresovan a na žalost ne uspevam da do?em do servisne dokumentacije.
            Money for nothin' and chicks for free

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

evo moja devojka planira da kupi sprint prince 125cc koji kosta neverovatnih 1300 evra a ne izgleda ni malo naivno...

ja uzimam najverovatnije kinroad 250cc za 1990 evra

Comment

Working...
              X