Dakle evo jedne simpa teme: koga znate da je celebrity, u sirem smislu dakle glumci, politicari, sportisti, voditelji, biznismeni itd (pozeljno domaci ali moze i strani...) a da vozi neki motor?
Evo tri sa moje strane:
1. Moj favorit
) Nenad vrtim-se-kao-prase-na-raznju-dok-padam Canak
, vojvodjanski politicar... zagrizeni bajker, vozio sve i svasta dok nije pre cini mi se dve godine doziveo tezak pad i cudom ostao ziv (znaci preko 200km/h bez opreme, zavrsio sa "samo" 20ak preloma)
2. Sinisa Nikolic, ex direktor gradske Direkcije za gradjevinsko Zemljiste Beograda (onaj lik sa bradicom i okruglim naocarama sto je uvek davao neke izjave u vezi velikih gradilista u Beogradu) - serious biker, vozi BMW 1200 GS crvene boje, preko leta ga je moguce videti mahom kako krstari po Novom BGDu (valjda da proveri kako idu radovi ha ha )
3. Arnold I`ll-be-back Schwartzennegger, okoreli Harley-jevac, ima ih cini mi se preko 10 (!) u garazi... dakle ako hoces da postanes Govv of California, moras da picis na kruzeru i vozis kao Hell`s Angels
ko je sledeci
?
Evo tri sa moje strane:
1. Moj favorit

2. Sinisa Nikolic, ex direktor gradske Direkcije za gradjevinsko Zemljiste Beograda (onaj lik sa bradicom i okruglim naocarama sto je uvek davao neke izjave u vezi velikih gradilista u Beogradu) - serious biker, vozi BMW 1200 GS crvene boje, preko leta ga je moguce videti mahom kako krstari po Novom BGDu (valjda da proveri kako idu radovi ha ha )
3. Arnold I`ll-be-back Schwartzennegger, okoreli Harley-jevac, ima ih cini mi se preko 10 (!) u garazi... dakle ako hoces da postanes Govv of California, moras da picis na kruzeru i vozis kao Hell`s Angels
ko je sledeci

?
Comment