POZNATE LICNOSTI na motoru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • andrejp
    CBC Član
    • 12.02.2005
    • 31
    • Beograd

POZNATE LICNOSTI na motoru

Dakle evo jedne simpa teme: koga znate da je celebrity, u sirem smislu dakle glumci, politicari, sportisti, voditelji, biznismeni itd (pozeljno domaci ali moze i strani...) a da vozi neki motor?

Evo tri sa moje strane:

1. Moj favorit ) Nenad vrtim-se-kao-prase-na-raznju-dok-padam Canak , vojvodjanski politicar... zagrizeni bajker, vozio sve i svasta dok nije pre cini mi se dve godine doziveo tezak pad i cudom ostao ziv (znaci preko 200km/h bez opreme, zavrsio sa "samo" 20ak preloma)

2. Sinisa Nikolic, ex direktor gradske Direkcije za gradjevinsko Zemljiste Beograda (onaj lik sa bradicom i okruglim naocarama sto je uvek davao neke izjave u vezi velikih gradilista u Beogradu) - serious biker, vozi BMW 1200 GS crvene boje, preko leta ga je moguce videti mahom kako krstari po Novom BGDu (valjda da proveri kako idu radovi ha ha )

3. Arnold I`ll-be-back Schwartzennegger, okoreli Harley-jevac, ima ih cini mi se preko 10 (!) u garazi... dakle ako hoces da postanes Govv of California, moras da picis na kruzeru i vozis kao Hell`s Angels

ko je sledeci
    ?
    Automobil: VW Passat 1.9 TDI
    Motor: Suzuki DL1000 VStrom
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Jos jedan Harlijevac ali domaci. Vlado Georgijev. Redovni posetilac skupova plemena harlijevaca koji broje po 65.000 motorciklista
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Darko_NS
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2004
      • 557
      • Srpska Atina

1. Moj favorit Nenad vrtim-se-kao-prase-na-raznju-dok-padam Canak , vojvodjanski politicar... zagrizeni bajker, vozio sve i svasta dok nije pre cini mi se dve godine doziveo tezak pad i cudom ostao ziv (znaci preko 200km/h bez opreme, zavrsio sa "samo" 20ak preloma)
      sve u svemu za njega je bajkerski zivot zavrsen

Comment

• andrejp
        CBC Član
        • 12.02.2005
        • 31
        • Beograd

Pa da. logika kaze tako, ali on i posle 11 (ili vise cak) operacija i obaveze koriscenja stapa, tvrdi kako ce ponovo na bajk... a kako mu je levo stopalo poprilicno unisteno i nepokretno pa ne moze tako da menja brzine, kaze kako ce da vozi neki Moto Guzzi, valjda ako sam ga dobro razumeo kod njih i na jos nekim motorima komande mogu da budu rucne (!) pa ce tako da tera...

sve u svemu covek je

Comment

• Darko_NS
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2004
          • 557
          • Srpska Atina

ma ne ja mislim da hoce da vozi nekog japanca (ne znam kog)
          koji je radjen po specijaloj izradi i nema saltanja brzina nego je
          automatski menjac

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

Aleksandar Spasic, do skoro je bio potpredsednik gradske vlade. Kao mladji je sa mladjim bratom vozao razne motore. Sada ima neki stariji BMW, ne znam koji model.
            Oni su prvi u Srbiju dovezli neke opasne masine... Do tada su se od jacih masina vozili samo BMW-i koji su prodavani na policijskim aukcijama. Oni su probili led... Posle toga su i drugi poceli da uvoze poznate marke...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• andrejp
              CBC Član
              • 12.02.2005
              • 31
              • Beograd

Evo jos jednog:

Miki Panjkovic, frizer i satro TV voditelj satro reality show-a na BKTV, totalni fenser Vozi neku kopiju Harleyja, ili cak mozda i original, nisam siguran... evo i jedne pikanterije: taj njegov bike je koriscen u cini mi se novembarskom ili decembarskom 2004 broju CKMa za duplericu, na tom motoru se slikala jedna mrak cica

PS eto zasto vredi kupovati kruzere, hehehe

Comment

• andrejp
                CBC Član
                • 12.02.2005
                • 31
                • Beograd

Jos jedan muzicar i jos jedan Harleyjevac (mada mu je ono cini mi se Yamaha Warrior): bubnjar ili gitarista Darkwood Dub-a (izvinjavam se coveku, nisam siguran sta svira )

Videh ga dva puta u prolazu na bajku, opako izgleda

Comment

• andrejp
                  CBC Član
                  • 12.02.2005
                  • 31
                  • Beograd

necete verovati...

Zeljko Samardzic, pop (?) pevac... vozi srebrno crnu Gileru NEXUS 500, i cesto ga mozete videti parkiranog sa istom u sred knez Mihajlove, tamo prekoputa galerije SANU

jos samo da vidimo i Cecu na bajku

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Danas sam vozio pored Georgijeva i njegovog novog cuda od Harleya
                    To date there has never been a faster car built for the public road and,
                    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Evo stranih poznatih licnosti:

Comment

• luci
                        CBC Senator XXL
                        • 13.03.2006
                        • 1103
                        • odzaci

inace canak je pao sa guzzija koliko sam ja cuo, a po prici ga je uzeo od jednog bajkera iz odzaka

Comment

Working...
                        X