Naime drugar mi nudi Hondu Transalp v600 88'god, za neku cifru recimo 1,2k eura na dodjm ti na 100rata, i sve to izgleda lepo, ALI....
Motor...
1. Ne radi na oba cilindra, povremenio proradi i kad proradi ide ko nevreme.
2.Trosi ulje.
3. Baterija mu se nepuni, rece mi da je regler rinuo ili tako nesto.
4. Ventilator mu nepali. vec ima izvucen prekidac pa ono po potrebi paliti.
Sve u svemu Ima tu posla....sto se zna a i sto se nezna.
Gledano spolja sve je na svom mestu, plastike, ram, padano je sa njega nije da nije ali vise kao da je neko u mestu pao nego u voznji
E sad moja trilema je sledeca, ide zima, imam gde i sa cime da radim, nemam neko znanje ali znam da koristim srafciger dovoljno dobro, brine me delovi, dovabiljivost sto novih to i polovnih, dal se upustati uopste u tako nesto, ili bolje skupiti na gomilu 2-2,5k i kupiti nesto drugo.
Vozio sam motor i bas mi odgovora sto po velicini sto po lakoci kako se vozi, s obzirom da nemam neko iskusvo sa brzincima ovaj me je odusevio.
E sad ako neko ima neka iskustvam sa ovim motorom, delovima, majstorima i sl. neka napise po koju.

Motor...
1. Ne radi na oba cilindra, povremenio proradi i kad proradi ide ko nevreme.
2.Trosi ulje.
3. Baterija mu se nepuni, rece mi da je regler rinuo ili tako nesto.
4. Ventilator mu nepali. vec ima izvucen prekidac pa ono po potrebi paliti.
Sve u svemu Ima tu posla....sto se zna a i sto se nezna.
Gledano spolja sve je na svom mestu, plastike, ram, padano je sa njega nije da nije ali vise kao da je neko u mestu pao nego u voznji

E sad moja trilema je sledeca, ide zima, imam gde i sa cime da radim, nemam neko znanje ali znam da koristim srafciger dovoljno dobro, brine me delovi, dovabiljivost sto novih to i polovnih, dal se upustati uopste u tako nesto, ili bolje skupiti na gomilu 2-2,5k i kupiti nesto drugo.
Vozio sam motor i bas mi odgovora sto po velicini sto po lakoci kako se vozi, s obzirom da nemam neko iskusvo sa brzincima ovaj me je odusevio.
E sad ako neko ima neka iskustvam sa ovim motorom, delovima, majstorima i sl. neka napise po koju.
Comment