Danas smo zavrsili dugo odlagani posao skidanja proklete "trenderske" crne boje felni!
Posao strasno dosadan da ne kazem mukotrpan,ispod crne boje se nalazi neki prajmer koji drzi kao za oci,hiljadu pokreta grebalicom za jedan kvadratni centimatar. . . . . . . ali vredan osmeha na licu
Prvobitno stanje!
Pocetak radova!
Zavrsne slike nema......, pao mrak a ima i popravnog
Koliko su motori mali.., vidis tek kad neka grdosija stane pored njih
Milence mrvica!
I naravno...., motor coveka ( alfistima dobro poznat kao Crni ) i mog drugara, bez koga ovih a i hiljadu drugih radova ne bi bilo kada je Auto-Moto-Sport u pitanju!
Sledeci radovi!
1.Prepravka prednjeg blatobrana u race stilu...
2.Lonac full protocan (izrada). . . .
3.Izrada kompletnog repa na ZZR-u (fabricki je ocaj zivi)
4.???????
Pozz
Stvarno smor od posla ali sta da se radi?,sad ide poravni oko skidanja i poliranja i popravka korena krakova , jel su oni ostali crni!
@cvele
ZZR-ka je bila poprilicno zapustena...,Crni je to koliko toliko doveo u red,ima jos posla. . . , stelovanje karburatora (sto i mene ceka) , zamena svecica , stelbajz ventila,malo ispravljanja prednjih stapova,zamena lanca i lancanika ( sve je spremno samo da Crni nadje malo vremena )!
I mene ceka zamena svecica,ulja i filtera!
@M Jel imas ti te stvarcice?? ,bolje da uzmem preko tebe ako imas??
Videcu sutra koji filter ide
svecke idu CR9EH-9 videcu cenu
ulje bi sipao isto 5100 10w40 ako patis od ulja onda 7100 ali nema potrebe.
A lonac....moj je malo proprdeo potrebna je zamena oplate i previse je prigusen pa sam mislio ako tvoj bacas da vec prodjem jeftino. Da zasecem moj posto je iz jednog dela i napravim da se menjaju zadnji lonci
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment