Moj meda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hagor
    CBC Senator XXL
    • 05.12.2007
    • 362
    • Krusevac

Moj meda

znaci rec je Malaguti Madisonu T150, motor ima 152ccm i 13ks, 2000 je godiste, presao je 18000km(pravih imam i servisnu knjizicu), 2007 godine je uvezen iz inostranstva max sam ga vozio 130km/h mada mislim da moze i jos malo a evo i malo slika

Inace u planu mi je aprilia rs125(posto do sada nisam nikada vozio motor sa brzinam) i posle njega odmah r6.
    BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
    Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
  • TOKYO
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2006
    • 1696
    • Beograd- NBGD

Lep skutercic....

Ako se vec odlucujes za nesto sa menjacem uvek bi ti pre preporucio suzuk bandit 400, GS 500 ili npr Kawasaki ER 5,mnogo se lepse i ozbiljnije voze nego RS!

To ti je mnogo bolje za prelazni period na putu do R6!

Pozz
    MY ex RWD Alfa
    Drift & Donuts & Track

Comment

• hagor
      CBC Senator XXL
      • 05.12.2007
      • 362
      • Krusevac

vidi, ja iskreno nisam nikada vozio nijedan motor sa brzinama, i mislim da mi je velika kubikaza sve preko 125ccm da se ja na tome ucim, plus sto ja kod motora dosta gledam izgled, i jos jedna stvar ove motore koje si mi predlozio svi su naked, a to iskreno ne volim, od motora gotivim samo full sportake i maxi skutere.

Voleo bih da cujem tvoje misljenje, a takodje i drugih koji su upoznati koji mi je motor najbolje da uzmem da bih naucio da vozim brzinca(cena oko 3000e max. i veoma bitna stvar...da bude lep )

Inace honda ti je extra(bas mi se djasvi), neki su mi predlagali i nju da uzmem i na njoj da se ucim, mada ne verujem da je to bas dobro za prvi brzinac da vozim

Motor koji ciljam nemora bas r6 da bude, u principu u varijanti su i honda cbr 600 ili gsxr 600, mozda cak i neka kava do 600ccm(nebi preko zbog potrosnje, registracije, a i ne treba mi tolika snaga)

pozdrav

Comment

• TOKYO
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2006
        • 1696
        • Beograd- NBGD

Ja sam pre Honde imao Bandit 400 sa kojim sam bio i vise nego zadovoljan,400 ccm i 16.000 obrtaja,cuo se kao r1

Razlika u registraciji izmedju 400 i 600 je bar 60evra,odrzavanje je skuplje itd. . . .

Ono sto sam hteo da ti kazem,iz subjektivnog utiska, meni je bilo lakse da vozim bandita nego cagivu mito 125 (isto sto i RS) plus sto me nervira taj zvuk kod cvajtaka. . .

Iskreno ja mislim da sam se prevario kupovinom honde,prvo sto sam pao na losiji auto,motor je sam po sebi skuplji pa sam morao da dodam para a dobio sam samo lepsi i brzi motor za koji bas i nemam neke potrebe!

Tako da cu ga najverovatnije prodavati u nekom narednom periodu i napraviti lepog street fightera, opet od bandita 400!

Sto se snage tice,kad mi neko kaze da mu je 600ccm slabo dodje mi da mu olupam glavu,svi motor od 500-1000 kubika su u samom startu isti tako da se razlike u snazi osete tek posle 100 pa na dalje,nista preko 600!!!!

Sve je to brzo pogotovo za nekoga ko nema mnogo iskustva a nemam ga ni ja,do duse uvek sam se snalazio sa bilo kakvim stvarima koje imaju tockove tako da sad skoro zuljaam kolena od zaleganja a imam svega par meseci iskustva !
        MY ex RWD Alfa
        Drift & Donuts & Track

Comment

• hagor
          CBC Senator XXL
          • 05.12.2007
          • 362
          • Krusevac

ne kazem da bandit ne valja, ali jednostavno mi se ne svidja njegov izgled, dok mi je tvoja hondica extra, cak stavise mi se veoma svidja kako izgleda, druga stvar, ne volim ni ja 2 taktne jer se lose cuju, a i trose ko djavo(misim sta reci kad mi je prethodni skuter od 50ccm trosio oko 5l a sada meda trosi oko 3l i to 150ccm), vidi sad, ja za tom brzinom nemam nikakve potrebe, znaci ja mog madisona vozim prosek 60-70(iako moze duplo vise da ide), znaci motor mi sluzi stvarno samo za uzivanje po gradu, i definitivno mi ne treba nista preko 600ccm.

za sada ostaje otvoreno pitanje, ali vec pocetkom sezone bi trebalo da nabacim nekog brzinca(osim ako mi nesto ne sine drugo u ovoj mojoj ludoj glavi)

Comment

Working...
          X