iskustva sa ovim scuterom?
kupio bih novog, ne interesuje me brzina a necu ni mnogo km prelaziti, cisto voznja po gradu i od kuce do posla i nazad...
na izgled meni se dopada a jos bitnije mojoj lepsoj polovini, jbg ona ce mi biti saputnica...
Mogu reci jedino da prelepo izgleda i da je odlicna kombinacija boja.
Ram i masina su isti ko sa starijih modela. Konkretno mli potrosac miran rad i jeftin za odrzavanje. Za tu sumu mislim da je ok kupovina.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
vidim da ponesto znas o ovim kinescicima...
da li imas neki link gde bih mogao pogledati nesto vise, karakteristike, test voznje i sl.?
ako je slican/isti starijim modelima gde mogu pogledati nesto vise o tim starijim, za njih do sada valjda postoje neke informacije
apsolutno se ne razumem, pa bi mi dobra dosla pomoc i jos neka rec vise o samim masinama/motorima, kako startuju, koliko snage u realnoj voznji imaju i sl. U principu ne zanima me jurnjava po gradu vec ono laganica svaler gas, ali i da dobro startuje na semaforu da ne moram ono gas do daske i sl.
Dobrodošli na BJBikers sajt, pripremljen od motociklista za motocikliste: motori, skuteri, forum, moto sport, trackday, akcije motociklista i puno više.
guglo, ali nista vredno paznje nisam nasao... je li ima negde neki video zapis, da i cujem i vidim kako motoric ide,... opet guglo pa nisam nasao,...
prosto ne verujem da nigde nema neki info...
i stvarno uzas jeftino, no kontam da je kvalitet dno, ali moji zahtevi nisu veliki, cisto opustena lagana voznjica, nikakvo silovanje i drndanje, kur*enje i sl.
na oko je veoma dopadljiv, a kao sto spomenuh lepsoj mojoj polovini se takodje dopada tako da ... :-)
e sada voleo bih sto vise saznati pre kupovine
Ja sam oduvek bio skeptican kad su kinezi i slicni bili u pitanju!
Skoro su me demantovali brat od moje devojke i njegov matori koji su u Metrou na akciji kupili neki Baotian za koga sam ih ja zaebavao da nece sastaviti ni 1000km, ali oni natukose 6000bez kvara i bilo kakve signalizacije o mogucem problemu. I dalje se ne skidaju sa njega a on samo gura
Pazi...ja vozim i kineza i vozio razne druge kineske i inostrane i mogu da se zakunem da je velika vecina kineza bolja od pola izvikanih marki na glasu za bukvalno upola cene. Ne racunajuci tu japansku industriju.
Sa francuskom i nizom italijanskom mogu da stanu rame uz rame sto se tice pouzdanosti i kvaliteta.
Spoljni izgled ne racunam, gomila plastike, kad ih ogolis svi su isti.
To jesu kineski scooteri ali nisu njihovi proizvodi vec licencirani drugi najcesce honda.
Sa normalnim ophodjenjem prema njemu i redovnim odrzavanjem precices gomilu kilometara bez problema i kvarova.
Podatak koliko ima konja ne treba gledati...tu se mashe a i da ne mase taj podatak ti nista konkretno nece reci.
Ali max brzina je realnih 85-95km/h pri cemu mozes da ga drzis na jedno 80km/h koliko zelis bice prilicno rasterecen i tih, kad varijator navuce kais to ce posle biti na vrh gasa.
Snaga je dovoljna da budes uvek prvi na semaforu i da kada se pusti zeleno da krenes ispred svih bez straha da ce ti se neko nabiti i svirati da mu se sklonis jel davis (sem onih koji brzo voze, divljaju)
Potrosnja bi se kretala oko 4L po gradu do 3L na otvorenom 70-80km/h
Drugu osobu ces dosta da osetis i tu ces vec morati malo da se potrudis tj. da batalis jurcanje i jednostavno vozis normalno.
Sve u svemu isplativo prevozno sredstvo u svakom pogledu, mnogo mnogo prednosti u odnosu na automobile, to ces vec i sam uvideti.
Inace taj u metrou je najveca socijala.....ali kako tokio kaze i on gura. Ja sam s takvim izgurao 15000 a jahao sam ga ko tudjeg. jos gore, kao da sam ukrao.
Znas ono cuvao ga par nedelja dok prvi put nije pao na stranu...posle toga idemo, djiha djiha
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Sprint nije najbolja a ni najgora kineska marka, nego neka srednja.
Za 1000 evra imas ogroman izbor motocikala, ako ne verujes, videces na sajmu (verovatno) sve kineske marke na jednom mestu.
Ako ti je potreban za uze gradsko jezgro gde ima dosta tramvajskih sina i sahtova gledaj neki model za vecim tockovima jer su ovi sa malim katastrofa za voznju.
Ovo su neki od modela sa velikim tockovima od 50cc:
APRILIA Scarabeo 50
ITALJET Torpedo 50
KYMCO People S 50
MALAGUTI Ciak 50
PEUGEOT Looxor 50
PIAGGIO Liberty 50
YAMAHA Why 50
Benelli Pepe
naravno, ne kostaju ispod 1000 evra, vecina je i preko 2000, pa je za neke i bolji izbor neki polovan nego sa malim tockovima nov.
P.S. sad videh da si iz Sremske Mitrovice, tamo moze i neki od ovih sa malim tockovima.
stvarno svaka cast momci na ovakvim pisanijama, pomogli ste mi i resio sam da ipak kupim ovaj fvision, ali naravno tek nakon sto ga vidim na sajmu (nadam se da ce ga biti tamo).
meni su rekli na drugom forumu da ovaj fvision ide max 40km/h sto mi je jako malo, pazite ja necu brz skut, cak i tih 80km/h mi je previse, vozio sam neke i pri toj brzini nema uzivanja, barem meni...
znaci, meni treba za laganica voznju, tzv. svaler gas, opustencija po gradicu kao sto je SM, gde god da krenem za 5 min. stizem. Nema tramvaja ni tramvajskih sina. Samo i cisto uzivanje, i usput da me preveze od kuce do posla i nazad.
Svidja mi se na izgled, plastika nije problem, sve se zakrpi, dotegne,... a ipak je nov skut i ima nekakvu garanciju. Jos na to dodati da je takvih dimenzija kakve meni odgovaraju, mrzim kada je skut onako mali...
Samo mi je jedna stvar bitna da moze da potegne na semaforu a ne da se gnjavi pola sata, valjda tih 125cc mora nesto da uradi :-)
To sto su ti rekli da ide 40 km/h vazi za skutere od 50cc, ovaj ide preko 85 jer nema blokade.
Ali ne zaboravi da ti za 125cc treba dozvola za A kategoriju, bez moze da se vozi samo do 50cc.
Mozda nekom pomognem ili odmognem pri kupovini skutera.
Naime, vlasnik sam navedenog skutera u temi vec nekih 6 meseci. Zbog losih vremenskih uslova, presao sam do sada oko 300 km. Jedva cekam da otopli.
Utisci su zadovoljavajuci. Skuter izgleda vrlo atraktivno. Tockovi nisu mali kao sto neki napominju u forumu. Sto se tice motora, takodje vrlo zadovoljavajuci. Na semaforu ste sigurno prvi. Ubrzanje do 40kmh je vrlo zadivljujuce, a maksimalna brzina je oko 85 kmh(zbog blokade). Pri tom je pri toj brzini daleko od maksimalnog broja obrtaja. Verujem da pri tom rezimu je moguce stici do Crnogorskog primorja bez problema. Maksimalna brzina koju sam uspeo da razvijem je 95 kmh, sto je na motoru zaista vise nego dovoljno(zbog otpora vetra),koju sam uspeo uz "aerodinamičma" pomagala. polozaj tela je kao na brzinki. Vetrobran nema nikakvu upotrebnu vrednost osim estetske. Kao sto rekoh, jedva cekam da otopli, ne bi li puno vise vozio. Jedino sto je potrosnja osetno veca od propisanih 2,5 l i iznosi od 3l-4l na 100 predjenih km. Ali za 1000 eura, mislim da je najbolja kupovina.
Comment