ja razmisljam da uzmem fvision
sprint fvision
Collapse
X
-
o ukusima ne treba raspravljati, istina nije ono namunjen nesto, ali to mi odgovara, vise je ozbiljniji scoot, za malo starije, zrelije, a da jeste kvalitetan ne treba sumnjati, za razliku od kineskog,... Imao sam priliku voziti fvision i jednostavno to nije to,...
nista lose ne zelim da kazem, jer sam i sam hteo da kupim fvision,...
Comment
-
-
pa recimo da prvo sta mi se nije dopalo jeste kvalitet plastika, kako je sve uklopljeno, imao sam utisak da ce se raspasti,... to prvo, zatim nesto mi je nepregledna instrument tabla iz pozicije vozaca, zatim one retrovizori su me tako zivcirali kao antene od skakavca... i prilicno mi je nestabilan bio u krivinama, nezgodan za upravljanje za razliku od libertya...
i liberty ubedljivo bolje vuuuuceeee
Comment
-
-
Iskreno da ti kazem ja sam prezadovoljan sa njim za te pare nemozes nista novo da kupis od 125.dvoje vozi fenomenalno uz ugrinovacku posto vidim da si iz zemuna.do sad nisam imao nikakve kvarove osim prekidaca za stop svetlo koji kosta celi 400din.na 100km trosi mi 4l.ima lepo ubrzanje.jedina stvar kad ga kupis je to da pregledas i pritegnes sve srafove na oklopu i tockovima i nemas problema.jedina mana mu je sto su retrovizori malo nepregledni ali se vremenom naviknes.
Comment
-
Comment