Flash Lube ?
ChamacGas
Collapse
X
-
Javi mi se na pm ako stavlja tvoj kum plin voleo bi da vidim kako bi to ispalo jer i ja imam Draco 2500 ali sa dva benzincaOriginally posted by AustinKum ima čamac Draco 2500, sa dva Volvo D200 V8 motora, i oni naravno nisu štedljivi
(potrošnja 40-80 litara na sat
), pa smo razmišljali o ugradnji gasa. Mesta za boce ima, ugraditi uređaj nije problem međutim nerešiv problem je kako sipati plin na vodi?
Comment
-
-
50 do 70 evra kako gde i kako kad...Originally posted by srdjan_pTa sprava za dodavanje ulja i uopste to sve kolko je paraaaa? I jel bi mogao ti to da skarabudzis ili?
I Guma bre daj slikaj tu pukotinu sto imas da ti se sredi da pogleda cale...
Comment
-
-
I ovo su benzinci, sad vidim da sam pogresio oko oznake motora u pitanju je Volvo penta AQ 200D, ali dok neko ne napravi tocionicu plina na vodi nema nista od ugradnje.Originally posted by milosVTSJavi mi se na pm ako stavlja tvoj kum plin voleo bi da vidim kako bi to ispalo jer i ja imam Draco 2500 ali sa dva benzincaOriginally posted by AustinKum ima čamac Draco 2500, sa dva Volvo D200 V8 motora, i oni naravno nisu štedljivi
(potrošnja 40-80 litara na sat
), pa smo razmišljali o ugradnji gasa. Mesta za boce ima, ugraditi uređaj nije problem međutim nerešiv problem je kako sipati plin na vodi?
Inace camac je isti kao ovaj na slici:
It floats on fluid
Comment
-
-
Jeste u NS-u je ali jos nije spusten u vodu, godiste je 1978. Nemam slike unutrasnjosti ali ima nesto na ovom linku http://www.horizonblue.dk/draco_modeller.htmIt floats on fluid
Comment
-
Comment