Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slavko_bgd
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2009
    • 771
    • Batajnica
    • Stilo 1.6 16V MW

Re: Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Samo jedno ću da kažem.
    Nerviraju me 2 stvari u saobraćaju:
    1.bahati i bezobrazni kreteni sa besnim a i manje besnim kolima,pogotovo kad divljaju u naselju;
    2.Spavači na semaforima i nesinhronizovani semafori;
    2.1.Rupe na ulicama i putevima.
    Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• maliomladinac
      CBC Senator XXL
      • 21.11.2008
      • 995
      • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

206, necemo tj barem ja necu...Postujem svacije misljenje i isto tako ocekujem da se moje postuje...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
      061/665-94-23

Comment

• vracarac
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2007
        • 364
        • Beograd
        • Opel Astra G

Ljudi koji NAMERNO prelaze preko crvenog! A pogotovu kad obidju celo kolonu, pa predju na crveno iako je uveliko uplaljeno...
        Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Superbird
          CBC Senator XXL
          • 06.02.2006
          • 384
          • Sabac ---> Novi Sad
          • Audi 100 Typ 43

Sine preko asfalta tamo gde pruge nema vec 20 godina.

Comment

• Boris
            CBC Član
            • 12.10.2007
            • 97
            • BGD

Comment

• maglev
              CBC Član
              • 02.04.2008
              • 27
              • Josefstadt

nisu mi jasni ljudi koji voze kroz grad debelo preko ogranicenja...npr. u NS na Futoskom bulevaru je ogranicenje 60,ja vozim 70 a meni se u gepek nabije neki i jugicu ili nekom starom fordu,pa mi jos i blica,kao da ubrzam. a 300m napred je raskrsnica i na semaforu crveno.

ili kad me pozuruju u fazonu "teraj tog mercedesa" ,a on me pretice u nekom krshu,gas do daske i hoce auto da se raspadne. a ja u autu od preko 300KS,mogu da ga preskocim,al eto "kriv sam" sto pazim na propise.

inace,primjetio sam da se vozacka kultura u NS jako pogorsala u zadnjih par godina. za BG se zna da je na jako niskom nivou. u Bg parkiram auto i kroz grad se krecem taxijem, i ne razmisljam hoce li me razbit neka neregistrovana Lada ,ali cini mise da cu ubuduce i kroz NS morati taxijem.

nadam se da ce sa primjenom novog ZOBS-a popraviti stanje!
              http://youtube.com/watch?v=weWmTldrOyo

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

... ti su mi najjaci. sto sa G2 dizelom krenu da preticu po cenu da im se motor raspadne na sred puta.
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• LordRaceR
                  CBC Veteran
                  • 01.04.2008
                  • 124
                  • Beograd

Originally posted by Boris

ove najvise mrzim
                  za ovo bi po meni trebala da ide smrtna kazna. vidi ga murija, zaustavi, bez ikakve price sasuje sarzer i to je to. nikakve price, sudovi, i slicno, samo prodje kao vest na tv-u da je zbog toga i toga i kraj. dva-tri puta tako pa da vidim ko ce sledeci da se pravi pametan.
                  "ja inace privatno vozim polo gti, ali ovo je vrh"

Comment

• JAPANX
                    CBC Senator XXL
                    • 10.08.2006
                    • 2159
                    • Beograd

Originally posted by maglev
                    nisu mi jasni ljudi koji voze kroz grad debelo preko ogranicenja...npr. u NS na Futoskom bulevaru je ogranicenje 60,ja vozim 70 a meni se u gepek nabije neki i jugicu ili nekom starom fordu,pa mi jos i blica,kao da ubrzam. a 300m napred je raskrsnica i na semaforu crveno.

ili kad me pozuruju u fazonu "teraj tog mercedesa" ,a on me pretice u nekom krshu,gas do daske i hoce auto da se raspadne. a ja u autu od preko 300KS,mogu da ga preskocim,al eto "kriv sam" sto pazim na propise.

inace,primjetio sam da se vozacka kultura u NS jako pogorsala u zadnjih par godina. za BG se zna da je na jako niskom nivou. u Bg parkiram auto i kroz grad se krecem taxijem, i ne razmisljam hoce li me razbit neka neregistrovana Lada ,ali cini mise da cu ubuduce i kroz NS morati taxijem.

nadam se da ce sa primjenom novog ZOBS-a popraviti stanje!

u ns nema potrebe voziti svoj auto sóbzirom na cenu taksija.. u BG je malo drugacija prica

a ti sa jugicima i raspadikusima jedva cekaju neku nizbrdicu ili ravnicu da ubrzaju pa kad im se nadjes na putu, ne mili im se da koce jugoazbestom nego blicaju i prolecu preko raskrsnica

kad kupe nesto bolje, shvatice da se i g0vn0 kotrlja nizbrdo

Comment

• YUgisa
                      CBC Senator XXL
                      • 05.06.2008
                      • 793
                      • Subotica
                      • Yugo 1.1 EFI

Evo jos par stvari...

Roditelji koji su totalni idijoti... Ide ispred mene punto kec sa oko 70km/h u gradu i desni zadnji tocak mu seta levo desno za sirinu celog tocka... Da mu odpadne tocak samo bi sleteo u suprotnu traku a bog te pita sta bi se desilo, a i tocak moze da podleti opet pod neki drugi auto... Ajd sve to, nego vozi pozadi dvoje klinaca od mozda max 5 godina koji stoje na zadnjem sedistu i drze se za naslone glave od prednjih sedista...

Pa se vracam iz Backe Topole u Suboticu prosle nedelje i na duzini od 30km 6 kola mi ukljucilo duga svetla na 50m od naseg mimoilaska i u trenutku me zaslepilo... Nevidim kakav je problem sacekati se da se mimoidjemo i onda ukljuciti duga svetla...
                      Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• sErGiO
                        Moderator
                        • 30.01.2007
                        • 2769
                        • Neko selo pored Beogr
                        • Alfa Romeo 156SW

A da ne pominjem "roditelje" koji vode decu ulicom i to tako da je dete na ulici ili do ulice a oni na trotoaru

Comment

• Alekre
                          CBC Senator XXL
                          • 12.09.2005
                          • 780
                          • Smederevo

Likovi koji voze decu na prednjem sedistu i u krilu dok voze, ono tipa dete drzi volan. Ne mogu da zamislim sta bi se desilo da rokne airbag
                          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• somi_kac
                            CBC Senator XXL
                            • 03.04.2009
                            • 796
                            • Kać

'Ladno danas idem partizanskom u Novom Sadu i ispred mene matori FAP pun suta. Da stvar bude gora, negde na dnu su bile neke kante sa bojom, i kako lik ide, za njim sa bocne strane curi farba... Veci idiotluk odavno nisam video, mogao je nekom bez po' sale da s**** auto!
                            OPEL Astra 1.6i
                            OPEL Kadett 1.6
                            ŠKODA Favorit

Comment

• strokan
                              CBC Veteran
                              • 29.08.2008
                              • 114
                              • Beograd

Ne znam dal' je vec bilo, ali primetio sam da se u poslednje vreme pojavio novi trend hvatanja uglova pri skretanju, na ulicama Beograda....

Koliko sam shvatio cilj je da sa sto manjim autom uhvatite sto veci ugao pri skretanju... To sam najvise primetio na skretanju kod 10. gimnazije, kada ljudi iz trake za skretanje sa npr. Citroenom C2 hvataju ugao i pritom seku vozace koji voze u najbrzoj traci kako bi skrenuli u ulicu sa dve trake.

Mozda niste primetili, ali meni se cesto bas na tom skretanju desavalo da moram da se sklonim iz trece u drugu traku kako bih omogucio gospodi sa C2, 206, A3 i ostalim vozilima koji imaju siri luk skretanja od kamiona...

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

Zato produzim pravo, pa ili na sledece skretanje ili na kruzni tok u zavisnosti od raspolozenja

Comment

Working...
                                X