Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Originally posted by ciklon
    Sahrane, u kojima se sprovod vrši glavnom ulicom naseljenog mesta, inače čest slučaj u Vojvođanskim selima.
    Ipak je 21 vek, prosečan dan prosečnog čoveka je prenatrpan obavezama i manjkom slobodnog vremena. A taj neće nigde zakasniti....
    Dakleeee ... vojvođanska sela, 21. vek i prosečan čovek u tom veku ne idu u istom textu ...

Mada, moram da priznam da ja to ne yebem 2%, presečem i sahranu i svadbu ... prođem i idem svojim putem. Malo se zgbražavaju, viču "Ah, ti beograđani" i sve se završi na tome... Oni imaju o čemu da pričaju za taj dan a ja stignem na vreme ...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• maliomladinac
      CBC Senator XXL
      • 21.11.2008
      • 995
      • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

E sad sam se setio svoje dodovštine

Vozim ja i pored mene se voze dva tjelava u nekom BMW-u i ne rade im ni pozicije ni štopaljke
      Stanemo na semaforu jedan pored drugog, otvorim prozor svirnem im, otvore i oni prozor i kažem:"Momci, ne rade vam zadnja svetla, ni pozicije ni štopaljke"
      Lik uzvrati namrgođeno "ZNAM" ..."Ok" kažem, zatvorim prozor i krenem dalje ...
      Na sledećem semaforu opet stajemo jedan pored drugog ... kad BOOOOMMMmmm ... neka tetka se zakucala u pomenuti BMW jer mu nisu radila nikakva svetla ...

Vrhunski....

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
      061/665-94-23

Comment

• milan_g1
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2007
        • 863
        • Karaburma

Skupilo se komentara od mog pisanija... tek sam sad procitao sve

Originally posted by maliomladinac
        Milane, sa takvima nema druge sem da stanes, sacekas da prodje i onda se ubacis iza njega i upalis duga i vozis kao da nemas pojma o cemu se radi...
        Pa u mom slucaju da sam to uradio imam osecaj da bi mi nabildovani istetovirani suvozac vrlo brzo objasnio o cemu se radi... Kao sto je slikovito objasnio 206.
        Ljudi su generalno mnogo nervozni, puni gneva i negativne energije koju jedva cekaju da istresu gde mogu, tj na slabijem. Ja sam to vece krenuo na Tuborg zurku sa devojkom i ni na kraj pameti mi nije bilo da se sa nekim kacim ili ne daj boze bijem, krenuo sam da se provedem. A sta mozes da radis kada dvojica "wanne bee" Kneleta rese da se prozezaju na tvoj racun, samo da podvijes rep i cutis. Nema apsolutno nikakve svrhe raspravljati se. Ja slabije od sebe ne bijem, a sa jacim sam se pobio samo kad mi je isprozivao devojku.

Originally posted by zverko
        ako nisi spreman da se sibas onda nemoj da mases rukama jer u najboljem slucaju mozes da dobijes batine ili da ti neki tenkre iz jugica a ne A6 olupa auto dizalicom. da ne pricam o tome da klinci od 17god nose gvozdjuriju pa mozes biti i upucan.
        Pa kad sam mahnuo nije mi bilo ni u malom mozgu sibanje i da to moze tako da se shvati, nego samo da pokazem coveku da me zaobidje, najnormalnije. Ispada da ne smes da podignes ruku ni da se javis... Sto se tice gvozdjurije, ja sam iz Krajine, ima se toga ali se drzi kuci, legalno, a danasnji klinci imaju mogucnost da lako dodju do neke cevi a nemaju mozga da je ne upotrebe...

Originally posted by 206
        Jasno je seljoberu da ti smeta, ali njega to ne interesuje jer to radi namerno, on trazi nekog da malo leci komplekse, preti, hrani ego, ispada baja, sta god. I ne mozes da uradis nista u takvoj situaciji, cutis i pustis kraju...

Gvozdena i drugare danas sa sobom vodi svaka biiiip!, a to normalni ljudi sa sobom ne nose osim ako nisu spremni da ga upotrebe. Ovi drugi, nenormalni, uopste ne razmisljaju o tome nego bude nisam hteo ali desilo se, a ti mirises ljubicice odozdo. A za te kljuceve i ostalo...pa kreni kljucem na pistolj, ili na nekog za koga mislis da je goloruk, pa naletis ili na metak ili na njegov kljuc Sta ako ne steknes prednost?

U takvim situacijama gas i paljba na drugu stranu. Glupo zvuci ali je provereno najbolje resenje.
        Svaka cast za ovo, potpuno se slazem samo steta sto nemam jaci auto, ovaj bi me stigao dok trepnem...

Originally posted by prolupator
        Ume da mi se desi da vozaći po provinciji burno reaguju na moj "beogradski" način vožnje pa im mašem u ime izvinjenja ... Yebiga, ako uletiš na 5m ispred čoveka (što je u Bg-u dovoljno za dva auta a ne za jedan) osete se ugroženim pa se ljute...
        To oni koji ne znaju da voze ili nikada nisu vozili u vecem gradu, meni to recimo ne smeta, pa i ja tako vozim kad dodjem u BG, guram se ja sa Vama samo tako ali je tacno da se ljute, nisu navikli.

A sinoc me je iznervirao covek sa Chirokee-jem, ide ispred mene, uska ulica sa jedne strane parking a sa druge trotoar i kiosci. Tu svi stanu sa dva tocka na trotoar, istrce po cigare i sl i voze dalje, to je normalno. A covek u dzipu niti je dao zmigavac, niti je stao na parking, niti je popeo dva tocka na trotoar nego je samo stao na sred puta. Zena izlazi i kupuje na kiosku a mi iza cekamo............ i cekamo....... i da i on je imao BG table, pa kad sam prokomentarisao da me beogradjani prestanu da me progone devojka mi se upisa od smeha! Ljudi budimo realni, da je u BGu zakrcio ulicu u roku od 2 sekunde bi svi legli na sirenu a do 10 sekundi bi neko vec bio sa kljucem u ruci!
        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Dalibor Vukić
          CBC Senator
          • 08.09.2009
          • 279
          • Beograd

Kad krene bežanija, a taj se baš nakači, okrenete policiju, uvek ima patrola u blizini, čak i po selima. Na brzinu objasniš situaciju dispečeru, kažeš kojim se pravcem, ulicom itd krećeš i brzo se pojavi rotacija. Panduri vole takve stvari, jedva čekaju da pritisnu gas. A i za slučaj da vas taj stigne, premlati ili još gore ustreli, bar će brzo doći panduri i hitna.

Siguran sam da je višak tolerancije doveo dovde. Pre nego što mi se desio incident sa motorom, još dva puta sam obaran sa motora krivicom drugog vozača. Prvi put me skinula devojka koja je očito tek bila položila, a i meni nije bilo ništa, pa nisam hteo da zovem policiju i pravim joj problem. Drugi put je bila rodbina od moje devojke, tad sam se propisno izlupao, jer je motor prošao dalje, a ja se zalepio u zadnji kraj Golfa, ali osim modrice na ramenu i ukočenih leđa nije bilo ništa ozbiljnije, dok je njemu bio total iskrivljen zadnji stub. Ustanem, vidim ko je, oteram ga u majčinu i nastavim dalje, inače očevici su pomislili da sam poginuo. E, taj poslednji put nije mi bio ni "rod" ni pomoz' Bog, a još je počeo i da k***a i znajući da ću da na****m ako ga umlatim, demoliram mu auto, a on okrene policiju. Sad shvatam koliko sam glup bio što nisam svaki put zvao policiju, jer dok ne pukne glava ili novčanik, ljudi se ovde ne opamećuju. Zato ako vam neko izleti sa Gvozdenom i preti, a imate svedoka, pamti tablicu i okreni policiju, možda nešto i urade da skinu ***** sa ulice.

Sad kao što rekoh ne vozim motor, pa mi je život manje ugrožen nečijom glupošću, tako da sve manje i reagujem, ali zato one što se džukelišu dočekam na branik i ne pokušavam da izbegnem udes, pa nek plaćaju kazne, meni ne treba ni odšteta, ima karoserije u garaži kolko hoćeš.

Comment

• Darth Malak
            CBC Senator
            • 26.05.2008
            • 207
            • Beograd

evo danas za malo 2 cukanja u roku 5 minuta , iz mis Kirbijeve skrecem levo na semaforu i ulazim u Dr Velizara Kosanovica ( mislim da se tako zove ) penjem se uzbrdo do Zivka Davidovica ( ja imam prednost u odnosu na vozila iz Z.David. ) naravno znam da ima ****** koje ne gledaju znakove i spremam se da skrenem desno i odmah levo uz malu uzbrdicu pa na bulevar ka cvetku ,polako usporavam i gledm levo desno ( slaba preglednost levo ) kad matora ****** od nekih 60 godina u astri f punim gasom ispred mene ( nije ni zakocio a kamoli pogledao ) ja na kocnicu i na sirenu , baja nista , ja za njim -idemo u istom pravcu baja ide levo desno na semaforu , lik skrece levo ka cvetku bez migavca , ja za njim sa migavcem , u bulevaru baja opet koci , ide levo desno ( bez migavca ) jase tram. sine i deo puta za automobile i naglo se parkira desno , prodjem ja i pomislim kakav bolid , dodjem do cvetka i skrenem u malu ulicicu Vojvode Dovezenskog i penjem se uz nju i skrecem levo u Hektoricevu , relativno uska dvosmerna ulica , privatne kuce , parkirani automobili sa obe strane ali ako se drzis svoje desne strane i sa normalnim stavom ( blicnes , mahnes ili on tebi ) autu koji ide u susret tebi bez problema se prolazi i tako ja vozim 30 km jer ima i dece i staraca itd baja u BMW-x-6 ( mislim ) velikom brzinom mi se priblizava i to sredinom ulice , ja nemam gde ( sva moguca svetla ,maglenke upaljene ) ja kocim i cekam da me opici baja na metar od mene koci i naglo cimne desno , naravno stane paralelno samnom i gleda me me u stilu ( sto nisi nestao , gde ces ? jel vidis da vozim X6) ja njemu " alo mentolu , da nisi oslobodio Beograd , gde vozis sredinom i jos 50-60 km na sat u uskoj ulici ???? gde da se sklonim ???" lik me i dalje gleda zbunjen ,ja lagano gas i gledam u retrovizor , baja stoji u ubacuje u rikverc ( auuuu sad ce biti cupavo , jbg ja imam 198 cm i 110 kg ali sve to dzabe ako ovaj ima utoku )
            medjutim nista , odustao

tako da no comment za danas

Comment

• maliomladinac
              CBC Senator XXL
              • 21.11.2008
              • 995

Jos jedna stvar koju ne mogu da podnesem u Beogradu tj u saobracaju je kad pustim nekog da se ubaci ili skrene a on ni hvala da pokaze barem sa rukom ili sva 4... I pored svega te gleda sa visine kao da sam morao da ga pustim...

061/665-94-23

Comment

• YUgisa
                CBC Senator XXL
                • 05.06.2008
                • 793
                • Subotica
                • Yugo 1.1 EFI

AL ste vi u BG nasilni Al ga na****te kad dodjete u manje gradove Redovno vam trubim kad pocnete da vozite na vas nacin

A javljam se da me nervira ono sto sam video zadnjih dana cesto... Neki novi trend da se u T raskrsnicama zaustave da bi nekog izbacili ili pokupili... Naravno svi su dobili prijateljsku pozdrav sa trubom A i dalje me ubija u pojam trend voznje 40km/h kroz grad... Juce stojadin vozi 40km/h u levoj traci sa desne strane svi obilaze prestrojavaju se (a mene mrzi jer moram da skrenem kroz par ulica levo) i nece ni za 1km/h da ubrza iako je ispred njega bilo prazno barem 100m) i naravno na kraju je prosao na zuto...
                Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• gaston
                  CBC Senator XXL
                  • 24.03.2005
                  • 324
                  • N BG - Batajnica

Ne bas malopre spomenuta zadnja svetlosna grupa , i jadna bakica , ja u julu vozim iza tipa , srednja traka , kod kineske stare ambasade , on vidi pandure koji obezbedjuju univerzijadu i ko manijak kratko zastopa , ja ga stignem , dok sam skapirao da je smanjio brzinu bez stopaljki i zakucam se odpozadi , ko je kriv , ja naravno , a na primedbu da mu nisu radila stop svetla , da je kocio bez razloga , sto mislim da je sve mimo propisa zobsa ... , sluzben auto nisu ga poslali na vanredni i ako sam trazio . E sad cekam da vidim pored skoro 2 K eura koliko ce me kostati jos dug drzavi sto sprovodi zakone propise i odredbe .
                  27.5 god za djevrekom auta snova :
                  Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

****** koja vozi dete na prednjem sedistu, koje pritom stoji i zalepljeno je za soferku, a on nonsalantno u suprotan smer i u raskrsnicu...

Da sam mogao da ga stignem ubio bih sa ovim tiganjem sto imam u kolima...

Comment

• deki-ascona
                      Bio nam je drug! RIP
                      • 10.04.2007
                      • 2118
                      • NI , Trosharina

Originally posted by prolupator
                      Ume da mi se desi da vozaći po provinciji burno reaguju na moj "beogradski" način vožnje pa im mašem u ime izvinjenja ... Yebiga, ako uletiš na 5m ispred čoveka (što je u Bg-u dovoljno za dva auta a ne za jedan) osete se ugroženim pa se ljute...
                      Sa kol'ko sam samo fekalija i polnih organa ponudjen (srecom usmeno ) dok sam vozio po NI na BG table...

Svejedno, opet mi najvise smeta sto ljudi ne daju migavce blagovremeno. Skoro sam imao scenu da covek vozi u levoj, ja u desnoj, on usporava, ja takodje (posto nekako "osecam" da ce dzukela da skrene desno) i na kraju stajemo jedan do drugog : on mi vice "vozi bre", ja kazem "vozi slobodno, sta ti ja smetam" . Kaze "ma ja idem desno". aaaaaaaaa, pa sto ne kazes, ****s migavac, samo ti lepo kazi ili mahni rukom kao biciklista, a mi budale cemo da zijamo kroz staklo ne bi li mozda eventualno uocili da li vozac drzi glavu okrenutu nadesno, pa da se ponasamo u skladu sa polozajem tvoje glave....

Bas sam utanjio sa zivcima u zadnje vreme zbog takvih.
                      Originally posted by Valent Vudriga
                      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• StudentBGD
                        CBC Senator XXL
                        • 18.12.2007
                        • 1027
                        • Beograd

Sleperi koji na Ibarskoj voze u koloni po 3-4-5 a rastojanje izmedju njih nije dovoljno ni Smart da uglavis

Da se nadovezem na Vockov post - danas mi "mama" uleti sa zelene povrsine bez zmigavca (preko puta Meka na Vidikovcu), na suvozacevom mestu sedi "tata" sa bebom u rukama Naravno da je auto novije generacije koji sigurno ima air-bag za suvozaca koji bi u slucaju nezgode ne smem ni da pomislim sta uradio jadnom detetu...
                        Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• low rider
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2006
                          • 613
                          • Beograd

Malopre idem ka BBrdu pored sajma, lik ispred mene usporava i usporava, nesto sam bio u fazonu da ga ne obilazim da vidim o cemu se radi, kad na jedno 35km/h naglo zabode gas i udalji se. Nekih 150m ispred naglo ukoci i osta da stoji u mestu u desnoj traci. Prodjem ga, kad eto iza mene ga na toboganu leluja onaj auto, pokusava da me obidje ima celu traku za to, ali ne sme iako ima prostora. Stajemo paralelno na semaforu kod ade, lik sedi u sedistu i gura volan od sebe i nabija se u sediste, sa izbezumljenom facom.

Sto me podsetilo na ovaj video:

Comment

• somi_kac
                            CBC Senator XXL
                            • 03.04.2009
                            • 796
                            • Kać

Ja bi' izas'o i isamar'o bi' ga!!!
                            Elem, ovaj metod sam samo jednom primenio u zivotu! Idem iz Zrenjanina i ispred mene 307 i dva slepera. Ja na 10m od 307, a on 10m od poslednjeg slepera. Idemo mi tu negde 80-90, mozda cak i 100, noc 3 ujutro, kada iza nas Astra F karavan sa jedno 150 prelazi preko cele kolone! Kako je prosao mene, prilazi 307-ici, kada ono traktor iz suprotnog pravca (nisam ga video od slepera)! Lik sa Peugeotom, koci, ja kocim na metar-dva od njega, mogli smo poginuti kao nista, ovaj sa Astrom se uvuce iza slepera i nastavlja napred. Samara on kao da se nista nije desilo! Ja za njim 160, i stignem ga kod Zabaljskog semafora. Ja preprecim put, izadjem kulturno napolje: "Dobro vece"... Izlazi lik mrtav pijan, smrdi na kilometar i pita: "Sta je"? Sa njim izlazi i zena koja je bila u kolima. Liku sam zavrljacio takva 2-3 samara, da je pao dole, a zena zabezeknuta! Skinuo sam mu brisace kulturno, da ipak ne zaboravi samarcine ako je jako pijan, i nastavio svojim putem! Olos!!!!
                            OPEL Astra 1.6i
                            OPEL Kadett 1.6
                            ŠKODA Favorit

Comment

• OgnjenRS
                              CBC Član
                              • 01.08.2009
                              • 27
                              • Beograd

Ja ne znam kakav je to fazon sa zenama. Apsolutno nijedna zena nema postovanje prema ostalim ucesnicima u saobracaju. Znaci sve bez migavca, ako si u kruznom toku a ona se ukljucuje, naravno da ce ti svirati jer ima prednost, i naravno da ce se ukljuciti u saobracaj bez gledanja u retrovizor. Nikada ne sviram zenama niti se raspravljam sa njima, ali gde je mozak?!

Comment

• maliomladinac
                                CBC Senator XXL
                                • 21.11.2008
                                • 995

Hehe, koji mozak?
                                Sta te to brine? Pa evo neko je bash pisao da je neka riba uletala sa dzipom bez gledanja? Naj naj naj naj naj najvise mrzim one glupace od 20-25godina u Q7, X5, ML...Shvatate poentu... Koja ne zna da vozi a kamoli da shvati gabarite vozila koje vozi...

061/665-94-23

Comment

Working...
                                X