amss,pomoc na putu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sonesone
    CBC Početnik
    • 12.06.2009
    • 8
    • arandjelovac

amss,pomoc na putu

kao i svaki srbin i ja bi nesto da promuvam... ali mi treba mala pomoc konkretno,kupio bi auto za delove,stranca,isti je kao moj ali je druge boje,nije u voznom stanju...nalazi se 200km od mene,a ja posto sam clan amss imam besplatan prevoz vozila do mesta prebivalista...da li je izvodljivo da ja okacim moje tablice,i zovnem amss i kazem da sam u kvaru? razlika izmedju mog auta i tog drugog je u boji i broju sasije.... dal je to izvodljivo,mislim sta trazi vozac kamiona koji me slepa?
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Re: amss,pomoc na putu

Moze, sasvim je izvodljivo, trazi saobracajnu iz koje upise podatke: ime, prezime, marku, tip i registarski broj.
    Ovo su ti infomacije iz prve ruke
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Bravo majstori, jedan od vodećih ljudi AMS-a (jednog dela) čita ovo povremeno
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

Što, pa ako oni tj. "njihovi" vozači mogu da naplate uslugu i pored besplatne kartice i još pokušaju da te prevezu na dužu destinaciju, što i ovaj ne bi mogao?
        Jeste, ovca sam, priznajem, što sam imao i toliko poverenja u prevoznika da nisam gledao da vidim koju tačnu uslugu imam besplatno jer je bilo 10 uveče i zima na prevoju. Bar sam ubedio navaletnog iz telefonske centrale da neću da dozvolim vozaču da me šlepa do mesta prebivališta (relacija duža 5 puta a km košta 120din) već do bližeg servisa gde sam imao mogućnost servisa.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Nisam rekao da su cvećke nego da se ovi dogovaraju javno kako da ih zavrnu Sumnjam da će iko zapamtiti o čemu se radi ali je ipak prevara u pitanju, pošto to nas ne zanima a odgvor je dobijen, zaključaću
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X