Mogu li u CG sa privremenom saobracajnom dozvolom?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VectraBG
    CBC Član
    • 13.05.2010
    • 67
    • Beograd

Mogu li u CG sa privremenom saobracajnom dozvolom?

Treba da izvrsim uskoro registraciju kola. Da li je tacno da se tablice dobijaju odmah a da se ceka na izdavanje nove saobracajne dozvole?

Sta se dobija u medjuvremenu kao saobracajna dozvola? Pretpostavljam neka privremena.

Mogu li sa njom da idem u Crnu Goru bez problema ili moram da sacekam stvarnu saobracajnu?
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

tablice odmah i dobija se potvrda je vozilo registrovano i da se ceka izrada saobracajne, ali to ne vazi van teritorije srbije
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• TokyoDrifter
      CBC Član
      • 23.08.2008
      • 39
      • Novi Sad

Evo prosla vec 2 meseca a ja jos nisam podigao saobracajnu, jos vozim sa privremenom. Da li policajci prave problem oko toga? Guzve u mupu su neverovatne, ne mogu da se nateram da stojim ceo dan tamo da bih podigao obican dokumenat :/

Comment

• StudentBGD
        CBC Senator XXL
        • 18.12.2007
        • 1027
        • Beograd

Meni je taj papir vazio mesec dana, pisalo je na njemu. Pogledaj da li imas neko vremensko ogranicenje vaznosti tog papira...
        Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• kuzmar
          Moderator
          • 18.12.2009
          • 783
          • Lazarevac
          • Pezo 207 1.6 HDI

Evo ovako.

Sinoc se vratio iz CG. Na granici niko nije ni gledao saobracajnu. Sto ne znaci da je to pravilo. Ipak potvrda koja se dobija zvanicno ne vazi van Srbije pa se tako moze desiti da ne dozvole ulazak u CG (ili izlazak iz Srbije) onome ko nema pravu saobracajnu dozvolu. Isto tako mozda neko uspe i da prodje. Inace na potvrdi koju sam svojevremeno dobio rok vazenja potvrde je naveden kao ``do izdavanja saobracajne dozvole``. Takodje ako se ne varam na samoj potvrdi je takodje navedeno da ista vazi samo na teritoriji Srbije.
          www.paluba.info

Comment

Working...
          X